Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Wolfsburg İddaa Tahmini 07.10.2023

Almanya Bundesliga‘nın 7. haftası kapsamında Stuttgart ile Wolfsburg karşı karşıya geliyor. 7 Ekim Cumartesi günü fikstüründe yer alan mücadele Türkiye saati ile 16:30’da başlarken, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Stuttgart galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.74, Wolfsburg galibiyetine ise 3.59 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Stuttgart Zirve Takibinde

Almanya Bundesliga’da bu sezon Stuttgart rüzgarı esmeye devam ediyor.  Sebastian Hoeness önderliğinde ilk 6 haftaya damga vuran takımlar arasında yer aldıklarını söyleyelim. 6 haftadan 5 galibiyet çıkarmayı başaran ev sahibi, sadece Leipzig deplasmanından mağlubiyetle döndü. Son 4 haftanın tamamında kazanan Stuttgart, bu sezon sadece aldığı üst üste galibiyetlerle değil, sergilediği hücum performansıyla da dikkat çekiyor. 6 haftada 19 gol bulmayı başaran ev sahibi, aynı zamanda ligin en golcü takımları arasında yer alıyor. Sehrou Guirassy attığı 10 golle ligin en üretken ismi olmayı başarırken, Stuttgart son 4 haftalık fikstürde Freiburg, Mainz 05, Darmstadt 98 ve Köln’ü mağlup etmeyi başardı. Zirveyle arasında sadece 1 puan fark bulunan ev sahibi, takibi bırakmak istemiyor.

Wolfsburg Galibiyet Peşinde

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Frankfurt’u sahasında konuk eden Wolfsburg, namağlup rakibine 2-0’lık mağlubiyeti tattırmayı başardı. Harika iç saha performansını sürdüren ev sahibi, taraftarı önünde bu sezon çıktığı tüm maçları kazandı. Niko Kovac yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan Wolfsburg, sadece Dortmund ve Hoffenheim deplasmanlarından mağlup dönerken, geri kalan 4 maçını kazanarak 12 puan topladı ve 7. sırada yer aldı. Lider ile arasında sadece 4 puan fark bulunan konuk ekip, 6 haftada 9 gol atarken, kalesinde ise 6 gole izin verdi. Dortmund deplasmanından alınan mağlubiyetin ardından yeniden yükselişe geçen Wolfsburg, galibiyetlerine 2. sırada yer alan Stuttgart karşısında devam etmek istiyor.

Stuttgart – Wolfsburg Maç Bilgileri

Stuttgart – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart cephesinde Nikolas Nartey ve Josha Vagnoman’ın sakatlıkları bulunuyor. Wolfsburg’da ise Nmecha, Kilian Fischer, Rogerio ve Moritz Jenz’in sakatlıkları devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Hiroki Ito, Anthony Rouault, Atakan Karazor, Waldemar Anton, Chris Führich, Angelo Stiller, Jamie Leweling, Pascal Stenzel, Enzo Millot, Sehrou Guirassy.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Ridle Baku, Maxence Lacroix, Joakim Maehle, Cedric Zesiger, Jonas Older Wind, Lovro Majer, Mattias Svanberg, Yannick Gerhardt, Tiago Tomas, Maxi Arnold.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da sezonun en büyük sürprizine imza atan Stuttgart, zirve takibini sürdürüyor. Ev sahibi harika performans grafiğiyle, zirvenin bir diğer takipçisi Wolfsburg ile karşı karşıya gelecek. İki formda takımın mücadelesinde karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart lige damga vurmaya devam ediyor. Ev sahibi bir kez daha rahat bir galibiyetle Almanya Bundesliga’da haftayı noktalarken, iki takımda skor üretmeyi başardı.