İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Real Sociedad İddaa Tahmini 08.10.2023

İspanya La Liga’da son 3 maçını kazanarak geçen Atletico Madrid evinde, Real Sociedad karşısında da 3 puan arayacak. Mücadele saat 17.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Atletico MadridReal Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Atletico Madrid kazanır 1.90, beraberlik 3.55, Real Sociedad kazanır ise 4.25 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid’den Üst Üste Galibiyetler

Atletico Madrid son haftalarda La Liga’da üst üste galibiyetler alıyor. Diego Simeone’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Cadiz karşısında 2-0 geriye düştü ama maçı 3-2 kazanmayı başardı. Angel Correa önderliğinde 3 puan alan Atletico Madrid’de moraller yerinde. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Feyenoord’u 2 kez geriye düştükleri maçta 3-2 ile geçen Atletico Madrid grupta puanını 4’e yükseltti. Bu hafta sonu ise La Liga’da Real Sociedad karşısında galibiyet arayacaklar. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Memphis Depay, Pablo Barrios, Vitolo ve Çağlar Söyüncü’nün sakatlıkları sürüyor.

Real Sociedad 3 Maçtır Kazanıyor

Real Sociedad son haftaların formda takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta sonu Bask derbisinde Athletic Bilbao’yu 3 golle geçen Imanol’un ekibi galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Zirve takibini devam ettiriyorlar ve hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde de önemli bir galibiyet aldılar. Salzburg’u deplasmanda 2-0 ile geçen Real Sociedad puanını 4’e yükseltti. La Liga’da bu hafta sonu Atletico Madrid’in konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Kieran Tierney ve Martin Merquelanz’ın sakatlığı sürüyor.

Atletico Madrid – Real Sociedad Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Memphis Depay, Pablo Barrios, Vitolo ve Çağlar Söyüncü’nün sakatlıkları sürüyor. Real Sociedad’da Kieran Tierney ve Martin Merquelanz’ın sakatlığı sürüyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Takefuso Kubo, Mikel Oyarzabal, Carlos Fernandez

İddaa Tahmini

Atletico Madrid’de moraller yerinde. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Feyenoord’u 3-2 mağlup eden Atletico Madrid puanını 4’e yükseltti. La Liga’da ise üst üste galibiyetler alan Atletico Madrid zirve takibini devam ettiriyor. Geçen hafta sonu Cadiz’i 3-2 ile geçtiler. Real Sociedad ise Bask derbisinde Athletic Bilbao’yu 3-0 mağlup etti. La Liga’da son 3 maçını kazanan Imanol’un ekibinde moraller yerinde. Haftanın zevkli maçlarından biri olmaya aday bir karşılaşma. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid galibiyet serisini devam ettirdi. Wanda Metropolitano’da konuk oldukları Real Sociedad’ı 2-1 mağlup ettiler.