İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Getafe İddaa Tahmini 08.10.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Getafe deplasmanda, Celta Vigo’nun konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Celta Vigo ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Celta Vigo kazanır 2.08, beraberlik 3.30, Getafe kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.  

Celta Vigo’dan Tek Galibiyet

Celta Vigo’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Gran Canaria’da Las Palmas’a konuk olan Celta Vigo sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da bu sezon 8 hafta geride kaldı ve Celta Vigo’nun sadece 1 galibiyeti var. Teknik direktör Rafa Benitez adına da tehlike çanları çalıyor. Bu hafta sonu Balaidos’da Getafe’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Getafe 3 Maçtır Kazanamıyor

Getafe La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu yine puan kaybetti. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Villarreal ile golsüz berabere kaldılar. Son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Jose Bordalas’ın öğrencileri son 3 maçından da galibiyet çıkartamadı. La Liga’da bu sezon 8 hafta sonunda 2 galibiyet alabilen Getafe orta sıralarda yer alıyor. Bu hafta sonu ise Balaidos’da Celta Vigo’nun konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Luis Milla ve Enes Ünal’ın sakatlıkları devam ediyor.

Celta Vigo – Getafe Maç Bilgileri

Celta Vigo – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Luis Milla ve Enes Ünal’ın sakatlıkları devam ediyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Iago Aspas, Jorgen Strand Larsen

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Nemanja Maksimovic, Jaime Mata, Juanmi Latasa

İddaa Tahmini

Celta Vigo geçen hafta yine puan kaybetti. Konuk oldukları Las Palmas deplasmanında 2-1 mağlup oldular. La Liga’da düşme hattında yer alan Celta Vigo üst üste 4 maçtır kazanamıyor. Getafe ise geçen hafta Villarreal ile yenişemedi Alfonso Perez’de golsüz berabere kaldılar. Üst üste 3 maçtır da kazanamayan bir Getafe var. Celta Vigo artık kazanmalı. Bu hafta sonu Balaidos’da kazanırlar ve milli araya 3 puan ile girerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.81

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 golün atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 2-2 sona erdi.