Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Freiburg İddaa Tahmini 08.10.2023

8 Ekim Pazar akşamı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayern Münih‘in iç sahada konuğu Freiburg. Zorlu mücadele Türkiye saati ile 18:30’da başlıyor.

Allianz Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Bayern Münih galibiyetine 1.16, beraberliğe 7.73, Freiburg galibiyetine ise 18.69 oran belirlemiş durumda.

Bayern Münih Lige Galibiyetle Dönüyor

Thomas Tuchel ve öğrencilerini yeni sezonda mağlup edebilen tek takım Leipzig oldu. Henüz transferlerin takıma tam adapte olamadığı süreçte Almanya Süper Kupa finalini Leipzig’e karşı kaybeden Bayern Münih, bir daha maç kaybetmedi. Almanya Bundesliga’nın ilk 6 haftasını 4 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktılar. Bayer Leverkusen ve Leipzig beraberlikleriyle liderlik koltuğunda oturamayan ev sahibi, liderin 2 puan gerisinde yer alıyor. Son olarak geçtiğimiz hafta Leipzig deplasmanında 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliği aldılar. Tuchel ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 2’de 2 yapmayı başardı. Manhcester United ve Kopenhag karşısında kazanan ekip, grup liderliği için dev bir adım attı. İki kulvarda yoluna namağlup devam eden Bayern Münih, ligde lider ile puan farkının açılmasını istemiyor.

Freiburg Lige Moralsiz Dönüyor

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Freiburg, açılışı galibiyetle yaptığı A Grubu’ndan mağlubiyetle dönüyor. İlk hafta Olympiakos deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönmeyi başaran konuk ekip, iç sahada konuk ettiği West Ham karşısında ise mağlubiyetten kurtulamadı. Konuk ekibin Almanya Bundesliga performansını incelediğimizde ise ilk 6 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktılar. Freiburg son hafta Augsburg’a karşı iç sahada 2-0’lık net bir galibiyet aldı. İki kulvarda birden mücadele etmekte zorlanan Christian Streich’in öğrencileri, lige yorgun ve moralsiz dönüyor. Bayern Münih deplasmanına milli ara öncesinde konuk olacak olan Freiburg, kazanarak araya milli araya moralli girmek istiyor.

Bayern Münih – Freiburg Maç Bilgileri

Bayern Münih – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Manuel Neuer, Serge Gnabry ve Matthijs De Ligt’in sakatlıkları devam ediyor. Freiburg takımında ise Nicolas Höfler kart cezalısı. Christian Günter’in sakatlıkları bulunuyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Dayot Upamecano, Alphonso Davies, Min-Jae Kim, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Kingsley Coman.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Matthias Ginter, Lukas Kübler, Roland Sallai, Vincenzo Grifo, Maximilian Eggestein, Yannik Keitel, Lucas Höler, Ritsu Doan.

İddaa Tahmini

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönüyor. Freiburg ise hafta içi Avrupa sahnesinde mücadele etti ve yorgun düştü. Ligde etkisini sürdürmek isteyen iki takımın milli ara öncesi çıkacağı mücadelede, savunmada zafiyetler göstereceğini ve karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih araya galibiyetle girdi. Ev sahibi sahasında 3 golle Freiburg’u mağlup etmeyi başarırken, kalesinde maç boyunca gole geçit vermedi.