Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Köln İddaa Tahmini 08.10.2023

Bayer Leverkusen ile Köln, 8 Ekim Pazar akşamı kozlarını paylaşacak. Almanya Bundeslliga‘nın 8. haftasında sahne alacak mücadele Türkiye saati ile 16:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

intobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.39, Köln galibiyetine ise 9.49 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.16, berberliğe 4.98, konuk ekibe ise 7.47 oran veriyor.

Bayer Leverkusen İki Kulvarda Namağlup

Bayer Leverkusen fırtınası hem Almanya Bundesliga hem de UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Xabi Alonso yönetiminde sezona fırtına gibi bir giriş yapan ev sahibi, iki kulvarda birden namağlup performansını koruyor. Almanya Bundesliga’da ilk 6 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, sadece Bayern Münih beraberliğiyle puan kaybı yaşarken, son olarak geçtiğimiz hafta Mainz 05 deplasmanından 3-0’lık galibiyetle döndü. UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk 2 hafta Hacken ve Molde’ye karşı galip gelmeyi başaran Bayer Leverkusen, lige moralli dönüyor. Milli araya lider girmek isteyen ev sahibi, en yakın rakibinin 1 puan üzerinde yoluna devam ediyor. 6 maçta 20 gole imza atan Bayer Leverkusen, aynı zamanda harika hücum performansıyla da bu sezon dikkat çekiyor.

Köln Zayıf Halkalar Arasında

Köln’ün yeni sezonda galibiyet hasreti devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 6 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, Mainz 05 ile birlikte en zayıf halkası olarak yoluna devam ediyor. Sadece Frankfurt deplasmanından 1 puan çıkarabilen Köln, geri kalan 5 haftanın tamamında mağlup oldu. Frankfurt beraberliğiyle toparlanmak için umutlanan konuk ekip, son 3 haftalık fikstürde sırasıyla Hoffenheim, Werder Bremen ve Stuttgart karşısında üst üste mağlubiyetler yaşadılar. 6 maç sonunda kalesini tam 11 gole kapatmayı başaramayan Köln, rakip filelere ise sadece 4 gol atabildi. Milli ara öncesi lidere deplasmanda konuk olacak olan Köln’ün, BayArena  deplasmanında işi oldukça zor.

Bayer Leverkusen – Köln Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Arthur ve Patrik Schick’in sakatlıkları devam ediyor. Köln’de ise Mark Uth’un sakatlığı devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Kossonou Odilon, Fayçal Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Jonathan Tah, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Exequiel Palacios, Victor Okoh Boniface.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’ya ilk 6 haftada tam anlamıyla damga vuran Bayer Leverkusen, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi’ne de galibiyetleriyle damga vuruyor. Harika bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan ev sahibi, galibiyeti bulunmayan Köln karşısında rahat kazanacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.58

intobet Oranı: H1, Oran 1.83

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen evinde harika bir galibiyet aldı. Ev sahibi sahasında Jonas Hofmann, Jeremie Frimpong ve Victor Boniface’in golleriyle kazandı. Milli araya lider girmeyi başaran ev sahibi, Köln karşısında bizleri yanıltmadı.