Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Fenerbahçe İddaa Tahmini 08.10.2023

Trendyol Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kazanan Fenerbahçe deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadele Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Kasımpaşa ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 7.21, beraberlik tercihinin 4.93, Fenerbahçe galibiyetinin ise 1.47 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. MS 2 ve 2.5 ÜST tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Kasımpaşa Çıkışa Geçti

Kasımpaşa Süper Lig’de son haftalarda önemli galibiyetler alıyor. 2 hafta önce iç sahada Adana Demirspor’u 2-1 mağlup eden Kasımpaşa, geçtiğimiz hafta sonu ise Semt derbisinde konuk olduğu Fatih Karagümrük’ü 3-2 ile geçti. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkartan Kemal Özdeş’in öğrencileri bu sezon sadece 1 yenilgi yaşadı. Üst sıra takibini devam ettiren Kasımpaşa bu hafta sonu lider Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Mamadou Fall’ın sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe Doludizgin

Fenerbahçe yoluna doludizgin devam ediyor. İsmail Kartal’ın öğrencileri hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde konuk olduğu Spartak Trnava deplasmanından da galibiyet ile dönmeyi başardı. Joshua King’in golleriyle 2-1 kazanan Fenerbahçe’de moraller yerinde. Süper Lig’de geçen hafta Kadıköy’de Çaykur Rizespor’u 5-0 ile geçen Fenerbahçe liderliğini devam ettirdi ve üst üste 7. galibiyetini aldı. Bu hafta ise Kasımpaşa deplamanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Lincoln, Emre Mor, Luan Peres ve Joshua King’in sakatlıkları var.

Kasımpaşa – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Mamadou Fall’ın sakatlığı devam ediyor. Fenerbahçe’de Lincoln, Emre Mor, Luan Peres ve Joshua King’in sakatlıkları var.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Julien Ngoy

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Fred İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Kasımpaşa son haftalarda iyi sonuçlar alıyor. Adana Demirspor galibiyetinin ardından geçen hafta Fatih Karagümrük deplasmanında 3-2 kazandılar. Son 3 haftada 7 puan topladıklarını belirtelim. Fenerbahçe ise hafta içi Spartak Trnava deplasmanında 2-1 kazandı ve grupta lider konuma yerleşti. Süper Lig’de ise geçen hafta Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup ettiler. İsmail Kartal’ın öğrencileri çok formda. Fenerbahçe galibiyet serisini devam ettirir ve milli araya lider girer.

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.73

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe Dzeko ve Tadic’in ilk yarıda attığı gollerle 2-0 kazandı ve Süper Lig’de liderliğini devam ettirdi.