Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Konyaspor İddaa Tahmini 08.10.2023

Trendyol Süper Lig’de zorlu bir maç. Konyaspor deplasmanda, Hatayspor’a konuk olacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Hatayspor ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hatayspor kazanır 2.70, beraberlik 3.48, Konyaspor kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.  

Hatayspor 7 Maçtır Kaybetmiyor

Hatayspor’un bu sezon Süper Lig’de henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Volkan Demirel yönetiminde sezona iyi başladılar ve ilk 7 maçta da kaybetmediler. Geçtiğimiz hafta sonu Sivasspor deplasmanına konuk olan Hatayspor rakibi ile golsüz berabere kalmıştı. Özellikle bu sezon iç sahada iyi sonuçlar alan Hatayspor, taraftarı önünde oynadığı 3 maçta 5 puan topladı. Son iç saha maçında Trabzonspor’u 2-0 geriden gelip 3-2 mağlup etmişlerdi. Bu hafta sonu Konyaspor’u konuk edecek Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor Evinde Kaybetti

Konyaspor geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’a 2-0 kaybettiler. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Yeşil Beyazlılar 11. sıraya kadar gerilemiş durumda. Bu sezon deplasmanda mağlubiyet yüzü görmeyen Konyaspor’un deplasmanda oynadığı 3 maçta 5 puan topladığını belirtelim. Bu hafta sonu Hatayspor deplasmanına konuk olacak Konyaspor’da Muhammet Demir sakat. Oğulcan Ülgün ise kart cezalısı.

Hatayspor – Konyaspor Maç Bilgileri

Hatayspor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Joelson Fernandes, Oluwafisayo Bashiru, Carlos Strandberg

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Bruno Paz, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Solok Cikalleshi

İddaa Tahmini

Hatayspor geçen hafta konuk olduğu Sivasspor deplasmanından golsüz beraberlik ile döndü. Süper Lig’de bu sezon Fenerbahçe ile birlikte mağlubiyeti bulunmayan 2 takımdan biri Hatayspor. Konyaspor ise geçen hafta sonu konuk ettiği Beşiktaş’tan puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 2-0 kaybettiler. Konyaspor formsuz ve bu hafta işleri zor. Hatayspor’un taraftarı önünde 3 puan alacağın düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.34

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.70

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor zorlanmadı. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor’u 3-1 mağlup ederek çıkışını devam ettirdiler.