Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş İstanbulspor İddaa Tahmini 08.10.2023

Trendyol Süper Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan İstanbulspor deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Beşiktaşİstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 1.27, beraberlik 6.72, İstanbulspor kazanır ise 11.78 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde İY 1.5 ÜST tercihinin 20.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Şenol Güneş İle Yollar Ayrıldı

Beşiktaş’ta işler yolunda gitmiyor. Hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Lugano’yu konuk eden Siyah Beyazlılar 2-0 öne geçtiği maçtan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Rosier’in kırmızı kartından sonra son 10 dakikada arka arkaya goller yediler ve puan alamadılar. Bu mağlubiyetin ardından Beşiktaş’ta olağanüstü kongre kararı alındı ve Şenol Güneş ile de yollar ayrıldı. Bu hafta sonu Süper Lig’de İstanbulspor’u konuk edecek olan Beşiktaş’ta moraller bir hayli bozuk. Takımın başında yardımcı antrenör Burak Yılmaz’ın olması bekleniyor. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Gedson Fernandes ve Mert Günok’un sakatlıkları devam ediyor.

İstanbulspor’un Galibiyeti Yok

İstanbulspor’un bu sezon Süper Lig’de galibiyeti bulunmuyor. Sarı Siyahlılar geride kalan 6 haftada henüz 3 puan sevinci yaşayamadı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Antalyaspor karşısında 1-0 öne geçtikleri maçı 2-1 kaybettiler. Adam Buksa’nın gollerine engel olamayan İstanbulspor haftayı puansız geçti. İstanbulspor’da da takımın başında yardımcı antrenör Olcay Demir görev yapıyor. Son 4 maçını kaybeden İstanbulspor’un bu hafta Beşiktaş deplasmanında da işi çok zor. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da Simon Deli’nin sakatlığı sürüyor.

Beşiktaş – İstanbulspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Gedson Fernandes ve Mert Günok’un sakatlıkları devam ediyor. İstanbulspor’da Simon Deli’nin sakatlığı sürüyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

İstanbulspor'un İlk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

İddaa Tahmini

Beşiktaş adına işler yolunda gitmiyor. Hafta içi Konferans Ligi’nde alınan 3-2’lik Lugano mağlubiyetinin ardından Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon geride kalan 7 haftada sadece 13 puan toplayabilen Beşiktaş zirve yarışından uzak kaldı. İstanbulspor’un ise henüz galibiyeti bulunmuyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’a 2-1 kaybettiler. 6 hafta sonunda sadece 2 puanları var ve düşme hattındalar. Beşiktaş’tan galibiyet bekliyorum. Maça hızlı başlayacaklardır. İlk 45 dakika sonunda en az 2 gol izleriz.

İddaa Oranı: İY 1.5 ÜST, Oran 1.86

Bets10 Oranı: İY 1.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş evinde 3 puanı aldı. İstanbulspor’u 2-0 mağlup ettiler ve moral buldular.