Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Samsunspor Bahis Tahmini 08.10.2023

Trenyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Ligde galibiyeti bulunmayan Samsunspor deplasmanda, Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Saat 13.30’da başlayacak mücadele Ben Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Çaykur Rizespor ve Samsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Çaykur Rizespor kazanır 2.22, beraberlik 3.73, Samsunspor kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

Çaykur Rizespor Kadıköy’den Çıkamadı

Çaykur Rizespor geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanından puansız döndü. Rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremediler ve sahadan 5-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de bu sezon 2. kez mağlubiyet yüzü gören Karadeniz ekibi bu hafta sonu ise Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. 5 maçlık yenilmezlik serisi de sona eren İlhan Palut’un öğrencileri bu hafta Samsunspor karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Muhammet Taha Şahin kart cezalısı. Oscar Pinchi’nin ise sakatlığı bulunuyor.

Samsunspor Son Sırada

Samsunspor’un bu sezon Süper Lig’de galibiyeti bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Gaziantep FK’yı konuk eden Samsunspor rakibine 2-1 kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından da Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı. Samsunspor’da takımın başına Fuat Çapa’nın getirildiğini belirtelim. Samsunspor yeni hocası ile ilk maçına Çaykur Rizespor deplasmanında çıkacak. 7 maçtır Süper Lig’de galip gelemeyen Samsunspor’un son sırada yer aldığını belirtelim. Bu hafta Çaykur Rizespor’a konuk olacak Samsunspor’da Marc Bola ve Taylan Antalyalı’nın sakatlıkları sürüyor.

Çaykur Rizespor – Samsunspor Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Muhammet Taha Şahin kart cezalısı. Oscar Pinchi’nin ise sakatlığı bulunuyor. Samsunspor’da Marc Bola ve Taylan Antalyalı’nın sakatlıkları sürüyor.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor geçen hafta konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanında direnemedi. Rakibine 5-0 kaybettiler. Süper Lig’de bu sezon 2. Yenilgisini alan Karadeniz ekibi bu hafta Samsunspor’u konuk edecek. Samsunspor ise Süper Lig’de henüz galibiyet ile tanışamadı. Geçtiğimiz hafta takımın başına Fuat Çapa getirildi. Yeni hocası yönetiminde ilk maçına çıkacaklar. Çaykur Rizespor favori taraf. Samsunspor karşısında kazanarak milli araya galibiyet ile girerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.89

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.22

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor 10 kişi kaldığı maçtan 3 puan çıkartmayı başardı. Samsunspor’u 1-0 mağlup ederek milli araya 3 puan ile girdiler.