İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Barcelona İddaa Tahmini 08.10.2023

İspanya La Liga’da Pazar gününün son maçı. Granada evinde, Barcelona’yı ağırlayacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

GranadaBarcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Granada kazanır 7.10, beraberlik 4.85, Barcelona kazanır ise 1.44 olarak açıklanmış.

Granada Düşme Hattında

Granada La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Almeria deplasmanından 3-3’lük beraberlik ile döndü. Devreye 3-0 geride giren Granada, ikinci yarıda bulduğu gollerle 1 puan almayı başardı ama galibiyet hasretleri devam etti. La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamayan Paco Lopez’in ekibinin bu sezon sadece 1 galibiyeti var. Son sıradaki Almeria’nın ardından 19. sırada bulunuyorlar. Bu hafta sonu ise Los Carmenes’de Barcelona’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Granada’da Raul Fernandez ve Victor Diaz’ın sakatlıkları sürüyor.

Barcelona Tek Golle Kazandı

Barcelona La Liga’da geçtiğimiz hafta Sevilla’yı tek golle geçti. Sergio Ramos’un kendi kalesine attığı golle 1-0 kazandılar ve 3 puanı kaptılar. Lider Real Madrid’in takibini devam ettiren Xavi’nin öğrencileri bu sezon La Liga’da mağlubiyet yüzü görmedi. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Porto deplasmanında tek golle kazanarak 2’de 2 yaparak grupta liderliğini devam ettirdiler. Los Carmenes’de bu hafta sonu Granada’nın konuğu olacaklar. Maçın net favorisi olarak gösterilen Barcelona’da Pedri ve Frenki De Jong sakat olan isimler.

Granada – Barcelona Maç Bilgileri

Granada – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Raul Fernandez ve Victor Diaz’ın sakatlıkları sürüyor. Barcelona’da Pedri ve Frenki De Jong sakat olan isimler.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Gavi, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

İddaa Tahmini

Granada’da puan kayıpları devam ediyor. Geçen hafta sonu Almeria deplasmanında 3-3 berabere kalan Granada’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Bu sezon sadece 1 galibiyetleri var ve düşme hattında bulunuyorlar. Barcelona ise geçen hafta Sevilla’yı tek golle geçti. Lider Real Madrid’in ardından 2. Sıradalar. La Liga’da bu sezon mağlubiyetleri de yok. Barcelona net favori. Granada deplasmanında kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.24

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.44

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona sürpriz bir beraberlik yaşadı. Los Carmenes’de konuk oldukları Granada karşısında 1 puanı zor kurtardılar.