İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Aston Villa Bahis Tahmini 08.10.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Wolverhampton bu hafta evinde, Aston Villa’yı ağırlayacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Connect sitesinden yayınlanacak.

Wolverhampton ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Wolverhampton kazanır 3.35, beraberlik 3.65, Aston Villa kazanır ise 2.18 olarak açıklanmış.

Wolverhampton Sürpriz Yaptı

Wolverhampton Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. Molineux Ground’da konuk ettikleri Manchester City’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Haftanın sürprizlerinden birine imza atan Gary O’Neil’ın öğrencileri bu sezon 2. kez galibiyet sevinci yaşadı. Puanını 7 yapan Wolverhampton bu hafta sonu ise Aston Villa ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da Jeanricner Bellegarde’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Aston Villa 6 Golle Kazandı

Aston Villa bu sezon Premier Lig’in dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Unai Emery’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Villa Park’da konuk ettiği Brighton’a gol oldu yağdı. Rakibini 6-1 mağlup eden Aston Villa sezonun en farklı galibiyetini de almış oldu. Özellikle golcü Ollie Watkin’in sezona müthiş başladığını belirtelim. Geçen hafta Brighton karşısında 3 gol atan Ollie Watkins galibiyetin baş mimarlarından biriydi. Bu hafta sonu Wolverhampton’a konuk olacak Aston Villa’da Tyrone Mings ve Emiliano Buendia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton – Aston Villa Maç Bilgileri

Wolverhampton – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Jeanricner Bellegarde’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Aston Villa’da Tyrone Mings ve Emiliano Buendia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Matheus Cunha

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Wolverhampton geçen hafta lider Manchester City’i devirdi. Molineux Ground’da konuk ettikleri rakibini 2-1 mağlup ettiler. Bu hafta ise Aston Villa’yı konuk edecekler. Aston Villa ise geçen hafta Villa Park’da Brighton’ı 6 golle devirdi. Ollie Watkins sezona çok iyi başladı ve gollerini sıralıyor. Bu hafta yine gollü bir karşılaşma bekliyorum. İki takımda kolay skor bulabilen takımlar. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Her iki takımda skor üretti. Mücadele 1-1 sona erdi.