İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Liverpool İddaa Tahmini 08.10.2023

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta ağır bir yenilgi alan Brighton bu hafta iç sahada, Liverpool’u konuk edecek. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

BrightonLiverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Brighton kazanır 2.98, beraberlik 4.10, Liverpool kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış.

Brighton Farklı Kaybetti

Brighton geçtiğimiz hafta farklı bir mağlubiyet yaşadı. Villa Park’da konuk oldukları Aston Villa’ya 6-1 kaybettiler. Premier Lig’de bu sezon en farklı yenilgisini alan Brighton 2. mağlubiyetini yaşamış oldu. Roberto De Zerbi’nin öğrencileri hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde AEK Atina deplasmanına konuk oldu ve rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Son maçlarda savunma anlamında aksıyorlar ve bu sezon oynadıkları tüm resmi maçlarda gol yediler. Bu hafta sonu ise AMEX’de Liverpool’u konuk edecekler. Maç öncesinde Brighton’da Adam Lallana, Julio Ensico ve James Milner’ın sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool 9 Kişiyle Kaybetti

Liverpool Premier Lig’de sezonun ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta sonu yaşadı. Tottenham deplasmanına konuk olan Jurgen Klopp’un öğrencileri 9 kişi kaldığı maçta son saniyede yediği golle rakibine 2-1 kaybetti. Premier Lig’de 6 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Liverpool’un ilk mağlubiyetini yaşadığını belirtelim. UEFA Avrupa Ligi’nde ise hafta içi Anfield’da Union Saint Giollise’yi konuk eden Liverpool rakibini 2-0 ile geçerek grupta 2’de 2 yaptı. Bu hafta Premier Lig’de Brighton’a konuk olacak Liverpool’da Diogo Jota ve Curtis Jones kart cezalısı. Thiago ise sakat.

Brighton – Liverpool Maç Bilgileri

Brighton – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Adam Lallana, Julio Ensico ve James Milner’ın sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da Diogo Jota ve Curtis Jones kart cezalısı. Thiago ise sakat.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Danny Welbeck

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

Brighton geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Villa Park’da Aston Villa’ya 6-1 kaybettiler ve Premier Lig’de bu sezon 2. Yenilgilerini aldılar. Liverpool ise Tottenham deplasmanından puansız döndü. Son saniyede yedikleri golle 2-1 mağlup oldular. Tabii 9 kişi mücadele ettiklerini de belirtelim. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Liverpool geçen hafta mağlubiyete rağmen iyi oynadı. AMEX’de Brighton çok etkili. Gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.18

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.33

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool yine puan kaybı yaşadı. AMEX’de konuk oldukları Brighton ile 2-2 berabere kaldılar.