İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Newcastle United İddaa Tahmini 08.10.2023

İngiltere Premier Lig’de son 3 maçını kazanarak geçen Newcastle United bu hafta deplasmanda, West Ham’ konuk oluyor. Zorlu karşılaşmayı saat 16.00’da Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

West HamNewcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. West Ham kazanır 3.35, beraberlik 3.80, Newcastle United kazanır ise 2.12 olarak açıklanmış.

West Ham 2 Golle Kazandı

West Ham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Sheffield United’ı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren David Moyes’un ekibi üst sıra takibini devam ettiriyor. Geride kalan 7 haftada 4. galibiyetini alan West Ham bu hafta sonu Newcastle United ile kozlarını paylaşacak. West Ham’ı zor bir 90 dakikanın beklediğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Ben Johnson ve Aaron Cresswell’ın sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United PSG’i Devirdi

Newcastle United’da moraller yerinde. Premier Lig’de üst üste galibiyetler alan Eddie Howe’un öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu St James Park’da konuk ettiği Burnley’i 2-0 ile geçti. Üst üste 3. galibiyetini alan Newcastle United puanını 12 yaptı ve üst sıra takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde PSG’i konuk eden Newcastle United rakibini 4-1 mağlup ederek dikkat çekici bir galibiyet aldı ve ilk 2 maç sonunda puanını 4’e yükseltti. Bu hafta sonu Premier Lig’de West Ham’a konuk olacak Newcastle United’da Anthony Gordon kart cezalısı. Joelinton ve Joe Willock’un ise sakatlıkları sürüyor.

West Ham – Newcastle United Maç Bilgileri

West Ham – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Ben Johnson ve Aaron Cresswell’ın sakatlıkları devam ediyor. Newcastle United’da Anthony Gordon kart cezalısı. Joelinton ve Joe Willock’un ise sakatlıkları sürüyor.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Michail Antonio

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Sandro Tonali, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

İddaa Tahmini

West Ham 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Sheffield United’ı 2-0 ile geçerek moral buldular. Newcastle United ise Premier Lig’de son 3 maçını da kazandı. Geçen hafta sonu Burnley’i 2-0 mağlup ettiler. Şampiyonlar Ligi’nde ise PSG’i 4-1 mağlup eden Newcastle United dikkat çekmeye devam ediyor. Bu hafta West Ham deplasmanında da favoriler. Eddie Howe’un öğrencileri kazanır ve galibiyet serisini sürdürür. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.87

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcsatle United 2-1 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. West Ham deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler.