sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 07.10.2023

Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. 7 Ekim Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe kazanmanızı dileriz.

Reims  Monaco: MS 2, 2.18 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 7 Ekim Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1’in 8. hafta mücadelesinde, liderin en yakın takipçilerinden Reims evinde lider Monaco’yu konuk edecek. Saat 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 7 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Reims, 13 puanla ligin 3. sırasında kendisin yer buldu. William Still yönetiminde sezona harika bir başlangıç yaptıklarını söyleyebiliriz. Genç teknik adam geçen sezonda göreve gelmiş ve 20 maçta namağlup performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Yeni sezonda ise lider ile aralarında sadece 1 puan fark bulunuyor. Son 2 haftada Lille deplasmanından ve iç sahada konuk ettiği Lyon’a karşı üst üste galibiyetler alan Reims, bu kez lider ile taraftarı önünde karşılaşacak. Son 2 haftada rakip fileleri 4 kez havalandıran ekip, iyi hücum performansıyla son haftalarda dikkat çekiyor. Haftayı lider kapatmak isteyen Reims, galibiyet serisini sürdürmek için sahada olacak. Monaco’nun 21 yaşındaki yıldızı Maghnes Akliouche, geçtiğimiz hafta Marsilya derbisinde 3 puanı getiren isim olurken, aynı zamanda takımının liderlik koltuğuna yeniden oturmasını sağladı. Fransa Ligue 1’de ilk 5 hafta Adi Hütter yönetiminde namağlup bir performans ortaya koyan Monaco, ilk yenilgisini 6. haftada iç sahada ezeli rakiplerinden Nice’a karşı aldı ve liderlik koltuğundaki yerini kaybetti. Mücadelede galibiyete daha yakın bir futbol sergilemelerine karşın, 2 penaltı fırsatından faydalanamayarak mağlup oldular. Geçtiğimiz hafta Marsilya karşısında ise iç sahada 2 kez geriden gelmeyi bildiler. Akliouche 2 gol, 1 asistle haftanın en iyi performansını sergilerken, Folarin Balogun ise 1 gol, 1 asistle oynadı ve geçtiğimiz hafta kaçırdığı penaltıları tam anlamıyla telafi etti diyebiliriz. Yeniden yükselişe geçen Monaco, en yakın rakiplerinden Reims’e liderlik koltuğunu kaptırmak istemiyor. Fransa Ligue 1’in lideri Monaco, galibiyetlerine geri döndü. Harika bir derbi galibiyetiyle güven tazeleyen Adi Hütter’in öğrencileri, kazanmaya en yakın rakiplerinden Reims karşısında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Metz  Nice: MS 2, 1.54 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 7 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de bizleri bekleyen Fransa Ligue 1’in 8. hafta karşılaşmasında, Metz ile Nice karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT. Fransa Ligue 1’in 7. haftasında Toulouse deplasmanına konuk olan Metz, karşılaşmada skor üretememeye devam ederken, iç sahada alınan Strasbourg mağlubiyetinin ardından 3-0’lık skorla Toulouse’a teslim olarak, kötü gidişatını sürdürdü. Lige kısa sürede adapte olmayı başaran Laszlo Bölöni ve öğrencileri, ilk 5 haftalık fikstürden 8 puan toplamayı başarırken, sadece ilk hafta Rennes’e karşı kaybetmişti. 4 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çeken ev sahibi, ilk 5 haftanın tamamında skor üretirken, son 2 haftada mağlup olduğu karşılaşmalarda skor üretemedi. Metz cephesinde şuana kadar hücum yükünü sırtlanan isimler Cheikh Sabaly ve Georges Mikautadze ikilisi oldu. 3 karşılaşmada forma giyen Oscar Estupinan ise henüz golle tanışmadı. Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Metz deplasmanına konuk olacak olan Nice, ilk 7 haftanın namağlup takımları arasında yer alıyor. Rennes ile birlikte hiçbir rakibine galibiyet şansı vermeyen konuk ekipte bu sezon Francesco Farioli etkisini izliyoruz. Genç teknik adam göreve geldikten sonra zirvenin en önemli adayları arasına giren Nice, ilk 7 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlikle kapattı. İlk 3 haftada alınan üst üste beraberliklerin ardından, sırasıyla Strasbourg, PSG ve Monaco’yu mağlup ederek yükselişe geçtiler. Geçtiğimiz hafta ise ligin lideri olarak sahaya çıkan Brest ile iç sahada golsüz berabere kaldılar. Dişe diş geçen zorlu mücadelede, Nice daha net fırsatlar bulmasına karşın bir türlü galibiyet golünü bulamadı ve lider olma şansını iyi değerlendiremedi. Zirveyle arasında 1 puan fark bulunan konuk ekip, kaybettiği liderlik koltuğunu geri almak istiyor. Fransa Ligue 1’de ilk 7 haftanın namağlup 2 takımından 1’i olmayı başaran Nice, Faroioli yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yaptı. Liderlik takibini 1 puan geride sürdüren Nice, bu hafta Metz deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

Leipzig  Bochum: H1, 1.44 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 7 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da bizleri bekleyen Almanya Bundesliga 7. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Bochum karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2. Leipzig’in geçtiğimiz hafta itibariyle Almanya Bundesliga’da galibiyet serisi son bulurken, hafta içinde ise ilk Şampiyonlar Ligi mağlubiyeti yaşandı. Almanya Bundesliga’da ilk hafta lider Bayer Leverkusen’e mağlup olduktan sonra 4’te 4 yapmayı başaran ev sahibi, iç sahada konuk ettiği Bayern Münih ile 2-2 berabere kalarak seriyi kaybetti. Mücadelenin ilk yarısını 2-0’lık üstünlükle tamamlayan ev sahibi, ikinci yarıda ise ezeli rakibinin geri dönüşüne engel olamadı. Beraberlik dev maçta ev sahibi adına kötü bir sonuç olmasa da, kaçan galibiyetle birlikte moraller bozuldu. Şampiyonlar Ligi’nin 2. haftasında ise Manchester City engeline takıldılar. Marco Rose ve öğrencileri, İngiliz devi karşısında iç sahada 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamazken, ilk 2 haftayı 3 puanla kapattı. Son 2 maçtan galibiyet çıkaramayan Leipzig, bu hafta Bochum’u mağlup ederek, eski günlerine dönmek istiyor. Bochum cephesinde yeni sezon kabus gibi başladı. Ligin en zayıf 3 halkasından 1’i olarak karşımıza çıkacak olan Thomas Letsch’in öğrencileri, henüz maç kazanamadı. İlk 6 haftalık fikstürü 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bıraktılar. 6 maç sonunda tam 19 gol yiyen konuk ekip, aynı zamanda ligin en fazla gol yiyen takımı. Bayern Münih deplasmanından yaşanan 7-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Mönchengladbach’a karşı 3-1’lik skorla teslim oldular. Savunmadaki hatalarına tam gaz devam eden Bochum, yeni sezonda ortaya koyduğu performans grafiğiyle, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta kaldı. Leipzig deplasmanına konuk oldukları son 5 maçta mağlup olmaktan kurtulamayan konuk ekip, bu kez hem galibiyet hasretine hem de bu seriye son vermek istiyor. Almanya Bundesliga’da liderlik mücadelesi veren Leipzig, 5 maçlık yenilmezlik serisiyle sahaya çıkıyor. Bochum ise yeni sezonda henüz galibiyetle tanışmadı. Leipzig’in iç sahadan rahat bir galibiyet alacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.83

Bets10 Bahis Oranı: 6.94