sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 07.10.2023

İtalya Serie A Ligi kapsamında 7 Ekim Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Juventus  Torino: MS 1, 1.61 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; 8 Ekim Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe Torino derbisi bizleri bekliyor. İtalya Serie A Ligi’nin 8. haftasında Juventus ile Torino karşı karşıya gelecek. Saat 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Juventus cephesinde gözler derbi zaferine çevrildi. İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini sürdüren Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, bu hafta Torino derbisinde galibiyet arayacak. Torino’ya karşı tam 18 maçtır kaybetmeyen ev sahibi, bu seriyi şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda sürdürmek istiyor. Geçen sezondan itibaren aldığı cezalarla zor günler geçiren ve bu sezon Konferans Ligi’nden men edilen JUVE, rotasını tamamen lig şampiyonluğuna çevirdi. İlk 7 haftayı 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibinin, lider ile arasında 4 puan fark bulunuyor. İç sahada alınan Lecce galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta zorlu Atalanta deplasmanından golsüz beraberlikle döndüler. Maç boyunca kalesinde zor anlar yaşayan JUVE, iyi bir savunma performansıyla kaybetmemeyi başardı. Torino derbide galibiyeti unuttu. İtalya Serie A Ligi’nde ezeli rakibi Juventus’a tam 18 maçtır üstünlük kuramadılar. Torino derbisinde kabusu yaşayan konuk ekip, artık bu seriye Allianz deplasmanında son vermek istiyor. Derbi öncesi Ivan Juric ve öğrencilerinin ligde 3 maçtır kazanamadıklarını söyleyelim. Son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktılar. İlk 7 haftalık fikstürde sergiledikleri performansı incelediğimizde ise 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 3 beraberlikle yollarına devam ediyorlar. Kalesinde 7 gole engel olamayan Torino, rakip fileleri ise 6 kez havalandırabildi. Skor üretmekte zorlanan aynı zamanda maç kazanmakta da zorlanan konuk ekip, yeni sezon performansıyla güven vermekten çok uzakta kaldı. İtalya Serie A Ligi’nde liderlik mücadelesi veren Juventus, bu hafta Torino derbisini kazanarak, ligde takibini kayıpsız sürdürmek istiyor. 18 maçtır Torino’ya karşı kaybetmeyen JUVE, iç sahada bir kez daha Torino’dan 3 puan almayı başaracaktır.

Genoa  Milan: MS 2, 1.74 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 7 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Genoa ile Milan karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanına konuk olan Genoa, gol düellosundan evine 1 puanla döndü. Roma’ya karşı iç sahada alınan 4-1’lik harika galibiyetin ardından moral bulan Genoa, ligde 3 maç sonra galip gelerek, toparlanmayı başarmıştı. Udinese karşısında ise 2 kez öne geçmelerine karşın, savunmadaki hatalar galibiyete engel oldu ve mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi. Alberto Gilardino yönetiminde ilk 7 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, Roma ve Lazio gibi güçlü rakiplerine karşın galip gelmeyi başarırken, alt sıralardaki rakiplerine karşı maç kazanmakta ise fazlasıyla zorlandı. Büyük maçlarda sergilediği iyi performansla dikkat çeken ekip, bu hafta zirve adaylarından Milan karşısında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde kazanmaya devam eden Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise henüz galibiyetle tanışmadı. İtalya Serie A Ligi’nde zirvenin ortağı olarak yoluna devam eden konuk ekip, 7 haftadan 6 galibiyet çıkardı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 2 hafta Newcastle United ve Dortmund ile golsüz berabere kaldılar. Mağlup olmamaları gruptan çıkma şanslarını doludizgin devam ettirirken, Pioli ve öğrencileri lige yorgun dönüyor. İtalya Serie A Ligi’nde sadece İnter derbisini deplasmanda kaybeden Milan, 5-1’lik hezimetin etkilerini üzerinden çabuk atmayı başardı. Son 3 haftada Hellas Verona, Cagliari ve Lazio karşısında galip gelmeyi başaran konuk ekip, 3 maçta 6 golle 9 puan topladı. Yeniden rotasını lige çeviren Milan, galibiyetlerine Genoa deplasmanında devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan ve zirvenin ortağı olarak yoluna devam eden Milan, Şampiyonlar Ligi’nden istediğini henüz alamadı. Rotasını lige çeviren Milan, Genoa deplasmanında kazanarak ligde 4’te 4 yapmayı başaracaktır.

İnter  Bologna: MS 1, 1.23 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; İnter sahasında Bologna’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 8. haftası kapsamında 7 Ekim Cumartesi akşamı sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da canlı yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon şampiyonluğu finalde Manchester City’e kaptıran İnter, yeni sezonda D Grubu’na istediği başlangıcı yapamamıştı. İlk hafta Real Sociedad deplasmanından 1 puanla dönen ev sahibi, sezonun ilk devler ligi galibiyetini iç sahada Benfica’ya karşı 1-0’lık skorla aldı. Maç boyunca üstün bir futbol sergileyen İnter’in, daha faza gol pozisyonunu ise cömertçe harcadığını söyleyelim. Ligde gösterdiği etkiyi Şampiyonlar Ligi’ne taşıyan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise yoluna lider olarak devam ediyor. İlk 7 haftayı 6 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bıraktılar. Son olarak Salernitana deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönen ev sahibi, 7 hafta sonunda 19 gole imza atarken, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. Sezonun yıldızı Lautaro Martinez, ligin son haftasında 4 golle galibiyeti getiren isimdi. İnter iki kulvarda birden çok formda. İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta lidere deplasmanda konuk olacak olan Bologna, tam 6 haftadır ligde mağlubiyete yer vermiyor. Thiago Motta ve öğrencileri, yeni sezonun ilk ve tek mağlubiyetini Milan karşısında ilk hafta yaşarken, sonraki 6 haftadan 4  beraberlik, 2 galibiyetle çıkmayı başardı. Serie A Ligi’nin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Bologna, son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada Empoli’yi konuk etti. Üst üste alınan 3 beraberliğin ardından, yenilmezlik serilerini galibiyetle taçlandırmayı başardılar. Rakibine tam 3 golle üstünlük kuran Bologna, bu sezon ilk kez rakip filelere 3 gol birden göndermeyi başardı. Yükselen performans grafiğiyle lider karşısında sürpriz arayacak olan konuk ekip, yeni sezonda kolay lokma olmadığını ispatladı. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, Şampiyonlar Ligi’nden yorgun ama moralli dönüyor. Bologna ise son 6 haftada namağlup performansıyla dikkat çekti. Liderin formda rakibine bu hafta zorlanarak üstünlük kuracağını ve tek farkla kazacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.44

Bets10 Bahis Oranı: 57.36