Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Lorient Maç Tahmini 08.10.2023

Fransa Ligue 1′de 8. hafta heyecanı devam ediyor. 8 Ekim Pazar akşamında Lyon ile Lorient karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlayan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Groupama Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betelli, Lyon galibiyetine 1.70, beraberliğe 4.15, Lorient galibiyetine ise 4.65 oran belirlemiş durumda.

Lyon En Alt Sıradan Kurtulamadı

Lyon mağlubiyetlerine yeni hocasıyla devam ediyor. Tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan Lyon, ilk 7 hafta sona erdiğinde en alt sıradan kurtulamadı. Laurent Blanc önderliğinde ilk 5 haftayı 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, kötü gidişata çare olarak göreve Fabio Grosso’yu getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Brest deplasmanında veren Lyon, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz haftada ise Reims deplasmanına konuk oldular ve mücadele 2-0’lık mağlubiyetle sona erdi. Son 4 haftada skor dahi üretmeyi başaramayan Lyon, ligin en alt sırasında yer almaya devam ediyor. Yapılan tüm hamlelere rağmen bir türlü galibiyet hasretine son vermeyi başaramayan ev sahibi, hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta.

Lorient’de Düşüş Sürüyor

Geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1 sahnesinde Montpellier karşısına çıkan Lorient, iç sahadan aldığı 3-0’lık mağlubiyetle birlikte, galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Sezon başlangıcında ilk 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan toplamayı başaran ve rakip fileleri 5 kez havalandıran Lorient, son 4 haftada ise 5 kez skor üretmeyi başarırken, sadece 1 puan alabildi. Kötü gidişatına çare arayan Lorient cephesinde, Regis Le Bris’in tahttı fazlasıyla sallandı. Milli arada teknik adam değişikliğini tercih edebileceğini düşündüğümüz konuk ekip, ligin en zayıf halkası Lyon’a deplasmanda konuk olacak. Konuk ekipte rakibini gibi Fransa Ligue 1 sahnesinde galibiyet adına güven vermiyor.

Lyon – Lorient Maç Bilgileri

Lyon – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon takımında Dejan Lovren’in sakatlığı bulunuyor. Lorient cephesinde ise Formose Mendy ve Bonke Innocent’in sakatlıkları devam ediyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Jake O´Brien, Clinton Mata, Corentin Tolisso, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Mama Balde, Mathis Cherki.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Souleymane Isaak Toure, Julien Laporte, Montassar Talbi, Vincent Le Goff, Eli Junior Kroupi, Theo Le Bris, Julien Ponceau, Gedeon Kalulu, Laurent Abergel, Romain Faivre.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de galibiyete hasret kalan Lyon ile Lorient, milli ara öncesinde kötü gidişatı durdurmak istiyor. Kalesini ilk haftadan itibaren gole kapatmakta zorlanan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda puanlar bölüşüldü. İki takımda harika hücum performansları ve savunma zafiyetleriyle bizleri yanıltmazken, 6 gole sahne olan mücadelede puanla bölüşüldü. Kazananları tebrik ederiz.