Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Clermont Maç Tahmini 08.10.2023

8 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, 10. sıradaki Montpellier ile 17. sırdaki Clermont karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

De La Mosson Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betelli, Montpellier galibiyetine 1.85, berberliğe 3.75, Clermont galibiyetine ise 4.30 oran belirlemiş durumda.

Montpellier Galibiyet Peşinde

Yeni sezonda sadece deplasmandan galibiyet çıkarabilen Montpellier, iç sahada 3 haftadır maç kazanamıyor. Michel Der Zakarian ve öğrencileri, deplasmanda Lyon ve Lorient’e karşı kazanırken, geri kalan 5 haftayı ise 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Sadece Reims ve Lille karşısında mağlubiyet yaşayan Montpellier, kolay maç kaybetmemeyi başarırken, galibiyet almakta ise fazlasıyla zorlandı. Sezonun en iyi performansına geçtiğimiz hafta imza atan ev sahibi, Lorient deplasmanından 3-0’lık galibiyetle döndü. 9 puanla ligin 10. sırasında yer alan Montpellier, milli ara öncesinde Clermont karşısına çıkacak. İç sahada kötü gidişata son vermek istediklerini söyleyelim.

Clermont Maç Kazanamadı

Clermont, Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 7 hafta sona ererken, Lyon ile birlikte maç kazanamayan 2 takımdan 1’si oldu. Pascal Gastien önderliğinde son derece kötü bir sezon başlangıcına imza atan Clermont, en alt sıradaki Lyon’un 1 puan üzerinde yer alıyor. İlk 7 haftayı 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son olarak iç sahada PSG ile golsüz berabere kaldı. Son şampiyon karşısında kalesini gole kapatmayı başaran Clermont, bu sezonun en iyi sınavlarından birini verdi. 7 hafta sonunda kalesini 12 gole kapatmayı başaramadılar. Rakip filelere ise sadece 5 kez havalandırabildiler. Milli ara öncesinde sezonun ilk galibiyetini almak isteyen Clermont, bu hafta Montpellier deplasmanına konuk olacak.

Montpellier – Clermont Maç Bilgileri

Montpellier – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier takımında Joris Chotard kart cezalısı. Theo Sainte-Luce’nin ise sakatlığı devam ediyor. Clermont cephesinde bu hafta Neto Borges’in sakatlığı bulunuyor. 

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Falaye Sacko, Moussa Al Tamari, Becir Omeragic, Boubakar Kouyate, Maxime Esteve, Joris Chotard, Jordan Ferri, Teji Savanier, Akor Adams, Wahbi Khazri.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Andy Pelmard, Maximiliano Caufriez, Alidu Seidu, Cham Saracevic, Oumar Konate, Maxime Gonalons, Shamar Nicholson, Johan Gastien, Yohann Magnin, Jim Allevinah.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de haftayı galibiyetle kapatan Montpellier, rakibi Clermont’dan çok daha iyi bir sezon başlangıcına imza attı. Ev sahibinin Clermont karşısında yeni sezonun ilk galibiyetini alacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier taraftarı önünde kazandı. İki takımında 10 kişi kaldığı mücadelede, 6 gol izledik. Ev sahibi rakibine 4 golle üstünlük kurarken, Clermont cephesinde 2 gole rağmen alınan mağlubiyetle, kötü gidişat devam etti.