Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Le Havre Maç Tahmini 08.10.2023

8 Ekim Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Marsilya ile Le Havre karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 14:00’de başlayan mücadeleyi, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Betroad, Marsilya galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.65, Le Havre galibiyetine ise 6.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.87, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Marsilya Galibiyete Hasret

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Marsilya, yeni sezonda zor günler geçiriyor. Erken bir teknik adam değişikliğiyle toparlanmaya çalışan Marsilya, henüz iki kulvardan birden istediği sonuçları alamadı. Macelino önderliğinde UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ön elemelerde veda eden ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden ev sahibi, Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftayı 3 berberlik, 2 galibiyetle geride bıraktı. Bu sonuçlar teknik adamın Marsilya kariyerinde sonunu getirirken, göreve 2 hafta önce Gennaro Gattuso getirildi. Önce PSG ve Marsilya karşısında üst üste mağlubiyetler alan Marsilya, UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk 2 haftayı PAOK ve Brighton beraberlikleriyle noktaladı. İki kulvarda birden galibiyete hasret kalan ev sahibi, milli ara öncesi Le Havre karşısında galibiyet arayacak.

Le Havre Deplasmanda Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcilerinden Le Havre’nin yenilmezlik serisi sona erdi ve konuk ekip ilk 7 haftalık fikstürde 2. mağlubiyetini yaşadı. İç sahada 2 haftadır üst üste galibiyetler almayı başaran Le Havre, geçtiğimiz hafta Lille engeline takıldı ve taraftarı önünde 2-0’lık yenilgiden kurtulamadı. Luka Elsner önderliğinde kolay kolay mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, 2 galibiyet,3 beraberlikle 9 puan topladı ve ligin 11. sırasında yer aldı. Deplasmanda ise henüz maç kazanmayı başaramayan Le Havre, bu sezon 7 haftada 10 gol atmayı başarırken, kalesinde ise 9 gole engel olamadı. Bol gollü mücadelelere imza atan konuk ekibin, 7 maçının 5’inde 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim. Milli ara öncesi ilk deplasman galibiyetini almak isteyen Le Havre, zor günler geçiren rakibi karşısında fırsatları iyi değerlendirmek istiyor.

Marsilya – Le Havre Maç Bilgileri

Marsilya – Le Havre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Renan Lodi kart cezalısı. Geoffrey Kondogbia’nın ise sakatlığı devam ediyor. Le Havre’de ise Oussama Targhalline’nin sakatlığı devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Jonathan Clauss, Michael Murillo, Chancel Mbemba, Samuel Gigot, Valentin Rongier, Jordan Veretout, Azzedine Ounahi, Iliman Ndiaye, Joaquin Correa, Pierre Aubameyang.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Étienne Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Yoann Salmier, Rassoul N’Diaye, Abdoulaye Toure, Daler Kuzyaev, Josue Casimir, Nabil Alioui, Issa Soumare, Christopher Operi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de teknik adam değişikliğiyle birlikte maç kazanamayan Marsilya, kötü gidişata çare arıyor. Taraftarı önünde Le Have’yi konuk edecek olan Marsilya, üst sıralarla arasındaki puan farkının daha fazla açılmasına izin vermeyecek ve iç sahada kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya iç sahada rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi yeni hocasıyla ilk galibiyetini alırken, Le Havre karşısında 3 puanı 3 golle aldı. Kazananları tebrik ederiz.