sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.10.2023

Almanya Bundesliga’da 7. hafta mücadeleleri sahne alırken, 8 Ekim Pazar günü bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Bayern Münih  Freiburg: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; 8 Ekim Pazar akşamı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayern Münih’in iç sahada konuğu Freiburg. Zorlu mücadele Türkiye saati ile 18:30’da başlıyor. Thomas Tuchel ve öğrencilerini yeni sezonda mağlup edebilen tek takım Leipzig oldu. Henüz transferlerin takıma tam adapte olamadığı süreçte Almanya Süper Kupa finalini Leipzig’e karşı kaybeden Bayern Münih, bir daha maç kaybetmedi. Almanya Bundesliga’nın ilk 6 haftasını 4 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktılar. Bayer Leverkusen ve Leipzig beraberlikleriyle liderlik koltuğunda oturamayan ev sahibi, liderin 2 puan gerisinde yer alıyor. Son olarak geçtiğimiz hafta Leipzig deplasmanında 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliği aldılar. Tuchel ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 2’de 2 yapmayı başardı. Manhcester United ve Kopenhag karşısında kazanan ekip, grup liderliği için dev bir adım attı. İki kulvarda yoluna namağlup devam eden Bayern Münih, ligde lider ile puan farkının açılmasını istemiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Freiburg, açılışı galibiyetle yaptığı A Grubu’ndan mağlubiyetle dönüyor. İlk hafta Olympiakos deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönmeyi başaran konuk ekip, iç sahada konuk ettiği West Ham karşısında ise mağlubiyetten kurtulamadı. Konuk ekibin Almanya Bundesliga performansını incelediğimizde ise ilk 6 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktılar. Freiburg son hafta Augsburg’a karşı iç sahada 2-0’lık net bir galibiyet aldı. İki kulvarda birden mücadele etmekte zorlanan Christian Streich’in öğrencileri, lige yorgun ve moralsiz dönüyor. Bayern Münih deplasmanına milli ara öncesinde konuk olacak olan Freiburg, kazanarak araya milli araya moralli girmek istiyor. Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönüyor. Freiburg ise hafta içi Avrupa sahnesinde mücadele etti ve yorgun düştü. Ligde etkisini sürdürmek isteyen iki takımın milli ara öncesi çıkacağı mücadelede, savunmada zafiyetler göstereceğini ve karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Bayer Leverkusen  Köln: H1, 1.58 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Bayer Leverkusen ile Köln, 8 Ekim Pazar akşamı kozlarını paylaşacak. Almanya Bundeslliga’nın 7. haftasında sahne alacak mücadele Türkiye saati ile 16:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bayer Leverkusen fırtınası hem Almanya Bundesliga hem de UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Xabi Alonso yönetiminde sezona fırtına gibi bir giriş yapan ev sahibi, iki kulvarda birden namağlup performansını koruyor. Almanya Bundesliga’da ilk 6 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, sadece Bayern Münih beraberliğiyle puan kaybı yaşarken, son olarak geçtiğimiz hafta Mainz 05 deplasmanından 3-0’lık galibiyetle döndü. UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk 2 hafta Hacken ve Molde’ye karşı galip gelmeyi başaran Bayer Leverkusen, lige moralli dönüyor. Milli araya lider girmek isteyen ev sahibi, en yakın rakibinin 1 puan üzerinde yoluna devam ediyor. 6 maçta 20 gole imza atan Bayer Leverkusen, aynı zamanda harika hücum performansıyla da bu sezon dikkat çekiyor. Köln’ün yeni sezonda galibiyet hasreti devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 6 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, Mainz 05 ile birlikte en zayıf halkası olarak yoluna devam ediyor. Sadece Frankfurt deplasmanından 1 puan çıkarabilen Köln, geri kalan 5 haftanın tamamında mağlup oldu. Frankfurt beraberliğiyle toparlanmak için umutlanan konuk ekip, son 3 haftalık fikstürde sırasıyla Hoffenheim, Werder Bremen ve Stuttgart karşısında üst üste mağlubiyetler yaşadılar. 6 maç sonunda kalesini tam 11 gole kapatmayı başaramayan Köln, rakip filelere ise sadece 4 gol atabildi. Milli ara öncesi lidere deplasmanda konuk olacak olan Köln’ün, BayArena  deplasmanında işi oldukça zor. Almanya Bundesliga’ya ilk 6 haftada tam anlamıyla damga vuran Bayer Leverkusen, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi’ne de galibiyetleriyle damga vuruyor. Harika bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan ev sahibi, galibiyeti bulunmayan Köln karşısında rahat kazanacaktır.

Frankfurt  Heidenheim: MS 1, 1.57 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Almanya Bundesliga sahnesinde 7. hafta heyecanı yaşanırken, 8 Ekim Pazar akşamı sahne alacak mücadelede, Eintracht Frankfurt ile Heidenheim karşı karşıya gelecek. Saat 20:30’da sahne alacak mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Eintracht Frankfurt, son 2 maçında aldığı üst üste mağlubiyetlerle, iki kulvarda birden düşüşe geçti. Almanya Bundesliga’da açılışı galibiyetle yapan ev sahibi, ardından üst üste 4 maçtan beraberliklerle ayrıldı. Maç kazanmakta zorlanan Frankfurt cephesinde, göreve sezon başında gelen Dino Toppmöller namağlup seriyle koltuğunu korumayı başarırken, serinin sona ermesiyle birlikte eleştiri oklarını hedefi haline geldi. Ligde son haftayı Wolfsburg deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetle kapatan ev sahibi, hafta içi UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise PAOK’a karşı kaybetti. Grubun ilk haftasında Aberdeen’e karşı kazandıklarını söyleyelim. Milli ara öncesi moral bulmak isteyen Frankfurt, sahasında ligin yeni temsilcilerinden Heidenheim’ı konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi Heidenheim cephesinde deplasman kabusu devam ederken, iç sahada ise galibiyetler devam etti. Dış sahada henüz maç kazanmayı başaramayan konuk ekip, iç sahada ise son 2 hafta Werder Bremen ve Union Berlin’e karşı galip gelmeyi başardılar. Frank Schmidt yönetiminde ilk 6 haftayı 2 galibiyet, 1 berberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Heidenheim, 6 maç sonunda kalesini tam 13 gole kapatamazken, rakip fileleri 10 kez havalandırdı. Yeni sezonda bol gollü mücadelelere imza atan konuk ekip, skor üretmekte zorlanamazken, kalesini gole kapatmakta ise fazlasıyla zorlandı. Son olarak evinde Union Berlin’e karşı kazanan Heidenheim, galibiyetlerine Frankfurt deplasmanında devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da ilk mağlubiyetini yaşayan Frankfurt, kısa sürede toparlanmak istiyor. Avrupa sahnesinden de istediğini alamayan Frankfurt, deplasmanda maç kazanamayan Heidenheim karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.09

Bets10 Bahis Oranı: 6.42