sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 08.10.2023

İtalya Serie A Ligi kapsamında 8 Ekim Pazar günü sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Monza  Salernitana: MS 1, 1.47 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; 8 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde 8. hafta heyecanı, Monza ile Salernitana’nın 3 puan mücadelesiyle başlıyor. Türkiye saati ile 13:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 7 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Monza, son haftadan aldığı galibiyetle ligin alt sıralarından kurtulmayı başardı ve kendisini milli ara öncesi orta sıralara attı. Raffaele Palladino ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sassuolo deplasmanından 1-0’lık galibiyetle döndü ve tam 4 hafta sonra galip gelmeyi başardı. Lorenzo Colombo’nun attığı tek golle kazanan Monza, skor üretmekte ilk 7 hafta itibariyle zorlandı. Bu sezon çıktıkları 7 maçın 6’sında 2.5 gol barajı aşılmazken, son 4 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşılmadı. Ligin 12. sırasında yer alan ev sahibi, bu hafta Salernitana ile taraftarı önünde karşı karşıya gelecek. Monza galibiyetlerine devam etmek ve alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunda oturan İnter ile karşı karşıya gelen Salernitana, kötü gidişatını 4-0’lık iç saha mağlubiyetiyle sürdürdü. Yeni sezona Paulo Sousa yönetiminde hazırlanan konuk ekip, ilk 7 hafta sona erdiğinde henüz galibiyetle tanışmadı. İlk 7 haftalık fikstürü 4 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Salernitana, kalesinde gördüğü 14 gole karşılık ise rakip fileleri sadece 4 kez havalandırabildi. Son 180 dakika Empoli ve İnter’e karşı skor dahi üretemeden mağlup olan konuk ekip, küme düşme hattının içerisinde yer alıyor. Cagliri ile birlikte ligin en zayıf performansını sergileyen konuk ekip, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle toparlanma sinyalleri veren Monza, milli araya galibiyetlerine devam ederek girmek istiyor. Ev sahibi tüm maçlarında puan kaybeden Salernitana karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Frosinone  Hellas Verona: MS 1, 2.06 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 8 Ekim Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Frosinone ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nin 7. haftasında Roma deplasmanına konuk olan Frosinone, 5 maçtır sürdürdüğü yenilmezlik serisini deplasmanda 2-0’lık skorla kaybetti. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Eusebio Di Francesco’nun öğrencileri, yeni sezonda kolay maç kaybetmedi. Sadece ilk hafta son şampiyon Napoli ve son hafta Roma karşısında mağlup olduklarını belirtelim. Geri kalan 5 haftalık fikstürü ise 3 beraberlik, 2 galibiyetle geride bıraktılar. Milli ara öncesi 9 puanla ligin 10. sırasında kendisine yer bulan Frosinone, 7 haftanın 5’inde skor üretmeyi başardı. Toplamda 9 gol atmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise 10 gole engel olamadı. Yeniden yükselişe geçmek isteyen ev sahibi, bu hafta sahasında Hellas Verona’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Torino deplasmanına konuk olan Hellas Verona, hem gol hem de galibiyet hasretine devam etti. İtalya Serie A Ligi’nde sezona harika bir başlangıç yapan konuk ekip, ilk 2 haftada Roma ve Empoli’ye karşı galip geldi. Marco Baroni ve öğrencileri kısa sürede düşüşe geçerken, son 5 hafta 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle sona erdi. Son 4 haftada rakiplerine karşı skor üretmeyi başaramayan konuk ekibin, son haftaların en formsuz İtalya Serie A Ligi takımlarından biri olduğunu belirtelim. 7 hafta sonunda kalesini 6 gole kapatmayı başaramayan Hellas Verona, rakip fileleri ise sadece 4 kez havalandırabildi. İtalya Serie A Ligi’nde sezona iyi bir başlangıç yapan Frosinone, kolay maç kaybetmeyen performansıyla dikkat çekti. Ev sahibi ilk 7 hafta performansıyla, Hellas Verona karşısında galibiyet adına denenemeye değer taraf.

Cagliari  Roma: MS 2, 1.61 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Cagliari sahasında Roma’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 8. hafta mücadelesi, 8 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’ne geri dönen Cagliari, Claudio Ranieri yönetiminde zor günler geçirmeye devam ediyor. Yeni sezon tecrübeli teknik adamıyla hazırlanan ev sahibi, sezon başından yapılan teknik adam değişikliğinden iyi bir sonuç alamadı. İlk 7 haftanın tamamında puan kaybeden Cagliari, 2 puanla ligin en alt sırasına demir attı. Son 3 haftalık fikstürde sırasıyla Atalanta, Milan ve Fiorentina’ya karşı üst üste mağlubiyetler yaşayan ev sahibi, kalesini 8 gole kapatamazken, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırabildi. Haftalardır ligin en zayıf halkası olmaya devam eden Cagliari cephesinde, teknik adamın tahttı sallanıyor. Milli ara öncesi galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, sahasında Roma’yı konuk edecek. Roma üst üste galibiyetlerle birlikte yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona kadro kalitesine yakışmayan bir  başlangıç yapan Roma, ilk 6 haftalık fikstürün 5’inde puan kaybetti. Transfer dönemine yaptığı hamlelerle damga vuran konuk ekip, ilk 6 haftada sadece Empoli’ye karşı üstünlük kurabildi. Teknik adam Jose Mourinho eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, önce Frosinone ardından Servette karşısında gelen galibiyetlerle Roma rahat bir nefes aldı. Ligde haftayı Frosinone’ye karşı iç sahada 2-0’lık galibiyetle noktalayan konuk ekip, hafta içi UEFA Avrupa Ligi fikstürünü ise 4-0’lık Servette galibiyetiyle kapattı. Serie A Ligi’nin 13. sırasında yer alan Roma, üst sıralara yetişebilmek için galibiyetlerine devam etmek zorunda. İtalya Serie A Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde üst üste galibiyetlerle yükselişe geçen Roma, kadro kalitesini geçte olsa sahaya yansıtmayı başardı. Roma galibiyetlerine ligin en zayıf halkası Cagliari’ye karşı devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.87

Bets10 Bahis Oranı: 7.59