sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 08.10.2023

Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi kapsamında 8 Ekim Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Lazio  Atalanta: İY 0, 1.87 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Lazio evinde Atalanta’yı konuk edecek. 8 Ekim Pazar akşamı bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi 8. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Lazio, teselliyi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde buldu. Maurizio Sarri ve öğrencileri için İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon kabus gibi başladı. Geçen sezonu 2. sırada bitiren ev sahibi, ilk 7 haftalık fikstürden sadece 7 puan çıkarabilirken, 16. sırada kendisine yer buldu. Düşme hattıyla arasında sadece 3 puan fark bulunan Lazio, son olarak geçtiğimiz hafta Milan derbisinden 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 2 haftayı 4 puanla geride bıraktılar. İlk hafta Atletico Madrid karşısında kaleci Provodel’in tarihi golüyle 1 puanı alan ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Celtic deplasmanından ise 2-1’lik galibiyetle döndü. Lige moralli dönen Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçmek istiyor. Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nin son 3 haftasında namağlup bir performans sergilerken, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 2’de 2 yapmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde üst üste alınan Cagliari ve Hellas Verona galibiyetlerinin ardından, son hafta ezeli rakiplerinden Juventus ile golsüz berabere kaldılar. Son 3 haftadan topladığı 7 puanla yükselişe geçen Atalanta, 13 puanla 6. sırada kendisine yer bulurken, lider ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde ise önce Rakow ardından Sporting CP’yi mağlup etmeyi başardı. Juventus beraberliğinin ardından Sporting CP deplasmanından galibiyetle dönmeyi başaran Atalanta, lige formda ve moralli dönüyor. Konuk ekip milli ara öncesinde hata yapmak istemiyor. Taraf bahsinin güç odluğu zorlu mücadelede, iki ezeli rakip galibiyet arayacak. Şampiyonlar Ligi’nden moralli dönen Lazio ile Avrupa’da kazanmaya devam eden Atalanta’nın karşı karşıya geleceği mücadelede, ilk 45 dakikada tarafların birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

Napoli  Fiorentina: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini sürdüren Napoli ile Fiorentina, 8 Ekim Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, son 4 hafta namağlup performansıyla zirve takibini sürdürüyor. Yeni sezonda göreve Rudi Garcia’yı getiren ev sahibi, 7 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Lider ile arasında 4 puan fark bulunan Napoli, son 2 haftada Udinese ve Lecce’ye karşı 4’er golle galibiyetler almayı başardı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ev sahibinin sezona galibiyetle başladığını söyleyelim. İlk hafta Braga deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen Napoli, geçtiğimiz hafta grupta Real Madri engeline takıldı. 1-0 öne geçmeyi başardığı İspanyol devi karşısında üstünlüğü koruyamadılar ve karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Son haftalarda iyi performanslar sergileyen Napoli, Real Madrid mağlubiyetine rağmen iyi oyununa devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin formda takımlarından Fiorentina, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde beraberliklerle yetinmeye devam ediyor. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, son finalisti olduğu Konferans Ligi sahnesinde önce Genk ardından Ferencvaros karşısında 2-2’lik beraberliklere imza attı. Konuk ekibin lig karnesini incelediğimizde ise son 4 hafta namağlup bir performans ortaya koyduklarını, ilk 7 haftada ise sadece 1 kez mağlup olduklarını belirtelim. Son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan Fiorentina, son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada Cagliari’ye karşı 3-0’lık net bir galibiyet aldı. Son 4 haftada 9 gol atıp, kalelerinde ise sadece 3 gole izin verdiklerini söyleyelim. Liderlik takibini 4 puan geride sürdüren Fiorentina, bu hafta en yakın rakiplerinden Napoli’ye deplasmanda konuk olacak. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, son haftalardaki iyi performansıyla lider ile arasındaki puan farkını 4’e indirdi. 4’er golle üst üste galibiyetler alan Napoli, ezeli rakibi Fiorentina karşısında kazanarak, zirve takibinde hata yapmayacaktır.

Marsilya  Le Havre: MS 1, 1.29 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; 8 Ekim Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Marsilya ile Le Havre karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 14:00’de başlayan mücadeleyi, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Marsilya, yeni sezonda zor günler geçiriyor. Erken bir teknik adam değişikliğiyle toparlanmaya çalışan Marsilya, henüz iki kulvardan birden istediği sonuçları alamadı. Macelino önderliğinde UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ön elemelerde veda eden ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden ev sahibi, Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftayı 3 berberlik, 2 galibiyetle geride bıraktı. Bu sonuçlar teknik adamın Marsilya kariyerinde sonunu getirirken, göreve 2 hafta önce Gennaro Gattuso getirildi. Önce PSG ve Marsilya karşısında üst üste mağlubiyetler alan Marsilya, UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk 2 haftayı PAOK ve Brighton beraberlikleriyle noktaladı. İki kulvarda birden galibiyete hasret kalan ev sahibi, milli ara öncesi Le Havre karşısında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcilerinden Le Havre’nin yenilmezlik serisi sona erdi ve konuk ekip ilk 7 haftalık fikstürde 2. mağlubiyetini yaşadı. İç sahada 2 haftadır üst üste galibiyetler almayı başaran Le Havre, geçtiğimiz hafta Lille engeline takıldı ve taraftarı önünde 2-0’lık yenilgiden kurtulamadı. Luka Elsner önderliğinde kolay kolay mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, 2 galibiyet,3 beraberlikle 9 puan topladı ve ligin 11. sırasında yer aldı. Deplasmanda ise henüz maç kazanmayı başaramayan Le Havre, bu sezon 7 haftada 10 gol atmayı başarırken, kalesinde ise 9 gole engel olamadı. Bol gollü mücadelelere imza atan konuk ekibin, 7 maçının 5’inde 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim. Milli ara öncesi ilk deplasman galibiyetini almak isteyen Le Havre, zor günler geçiren rakibi karşısında fırsatları iyi değerlendirmek istiyor. Fransa Ligue 1’de teknik adam değişikliğiyle birlikte maç kazanamayan Marsilya, kötü gidişata çare arıyor. Taraftarı önünde Le Have’yi konuk edecek olan Marsilya, üst sıralarla arasındaki puan farkının daha fazla açılmasına izin vermeyecek ve iç sahada kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.42

Bets10 Bahis Oranı: 5.12