sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 08.10.2023

Fransa Ligue 1’de 8. hafta mücadeleleri oynanıyor. 8 Ekim Pazar günü fikstüründen 3 güvendiğimiz müsabakayı, kupon haline getirdik. Kazanmanız dileğiyle.

Rennes  PSG: MS 2, 1.83 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 8. hafta heyecanı yaşanırken PSG, 8 Ekim Pazar akşamı ezeli rakibi Rennes’e deplasmanda konuk olacak. beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati ise 21:45. Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına son vererek galip gelen Rennes, hafta içi fikstüründe UEFA Avrupa Ligi’nden ise mağlubiyetle döndü. Fransa Ligue 1’in ilk 7 haftasında namağlup bir performans grafiği sergileyen Rennes, 2 galibiyet, 5 beraberliğe imza attı. İlk hafta alınan galibiyetin ardından, üst üste 5 maçtan beraberliklerle ayrıldılar. Geçtiğimiz hafta Nantes karşısında 3-1’lik galibiyete imza atan ve puan kayıplarına son veren Bruno Genesio’nun öğrencileri, aynı etkiyi UEFA Avrupa Ligi’nde gösteremedi. F Grubu’nda açılışı Maccabi Haifa karşısında 3-0’lık galibiyetle yapan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Villarreal deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Ligdeki etkisini sürdürmek isteyen Rennes, bu hafta son şampiyon PSG’yi taraftarı önünde ağırlayacak. PSG cephesinde Luis Enrique kısa sürede eleştirilmeye başlandı. İspanyol teknik adam sezon başında göreve gelirken, Fransa Ligue 1’in son şampiyonu ilk 7 haftada liderlik koltuğundan uzak kaldı ve 4 takıma puan tablosunda geçildi. Son hafta ligin en zayıf halkalarından Clermont ile golsüz berabere kalan PSG, maç boyunca gol fırsatlarını cömertçe harcadı. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’ne odaklandığı düşünülen PSG, konuk olduğu Newcastle United deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle döndü. İki kulvarda birden üst üste kötü sonuçlara imza atan PSG, kötü gidişata çare arıyor. Ligde 7 maçtan sadece 3 galibiyet çıkarabilen PSG, son yıllardaki en etkisiz sezon başlangıçlarından birine imza attı. Devler sahnesinde ise ilk 2 haftadan 3 puan çıkarabildiler. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta yaşanan beklenmedik puan kaybının ardından, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden mağlubiyetle dönen PSG, toparlanmak istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan PSG, kadro kalitesini ortaya koyacak ve Renne deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

Lens – Lille: MS 1, 1.97 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; Lens evinde Lille’i konuk edecek. Nord Derbisi 8 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te başlarken, Fransa Ligue 1’in 8. hafta mücadelesini beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı izleme fırsatı bulabilirsiniz. Mücadeleye Bollaert-Delelis Stadı ev sahipliği yapacak. Lens bu hafta Nord derbisine moralli çıkıyor. Sezona son derece kötü bir başlangıç yapan Franck Haise’nin öğrencileri, hem Fransa Ligue 1 hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kazanarak moral buldu. İlk 5 haftalık lig fikstüründen sadece 1 puan çıkarabilen Lens, son 2 haftada ise önce Toulouse arasından Strasbourg’ karşı kazandı. Ligde beklediği yükselişi geçte olsa yakalayan ev sahibi, en büyük sürprize ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde imza attı. Tarihinde ilk kez devler sahnesinde mücadele eden Lens, Sevilla ile deplasmanda berabere kalırken, Arsenal’ı iç sahada mağlup etti. İlk 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başaran Lens, son 3 maçını kazandı. Nord derbisinde galibiyet arayacak olan ev sahibi, milli ara öncesi yükselişini sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’in 7. haftasında Le Havre deplasmanına konuk olan Lille, hem ilk yarı hem de ikinci yarıda rakibine üstünlük kurmayı başarırken, 2-0’lık skorla 3 puanı hanesine yazdırdı. 2 haftalık aranın ardından ligde galip gelmeyi başaran Fonseca’nın öğrencileri, 7 hafta sonunda ise 3. galibiyetini aldı. Üst sıra takibini sürdüren Lille, 11 puanla 7. sırda yer alıyor. İstikrardan uzak bir lig performansı sergileyen konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise ilk 2 haftadan 4 puan çıkardı. İlk hafta Olimpija’ya karşı alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta KL Klaksvik ile golsüz berabere kaldılar. Lille yeni sezonda galibiyet adına iki kulvarda birden zorlanıyor. Üst sıralarla puan farkının daha fazla açılmasını istemeyen konuk ekip, bu hafta Nord derbisinde galibiyet arayacak. Nord debisi öncesinde iki kulvarda birden kazanarak moral bulan Lens, milli araya derbi zaferiyle girmek istiyor. İki kulvarda birden kazanan Lens, iç sahada galibiyetlerine devam edecektir.

Brest   Toulouse: MS 1, 1.60 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; Brest evinde Toulouse’u konuk edecek. 8 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak olan Fransa Ligue 1’in 8. hafta mücadelesini, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de ilk 7 hafta geride kalırken, Brest zirvenin ortakları arasında yer alıyor. Eric Serge Roy yönetiminde tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan ev sahibi, ilk 7 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Sadece Marsilya deplasmanından mağlubiyetle dönen Brest, son 4 haftalık fikstürde ise namağlup bir performans ortaya koydu. Reims ve Lyon karşısında üst üste galibiyetler almayı başaran ev sahibi, Rennes ve Nice karşısında ise 1’er puanla yetindi. Son olarak en yakın rakiplerinden Nice’a deplasmanda konuk olan Brest, evine golsüz beraberlikle döndü. Monaco ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan ev sahibi, 7 maçta 8 gole imza atarken, kalesinde ise sadece 6 gole izin verdi. Toulouse, Fransa Ligue 1’in 7. haftasında 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Üst üste 5 maçta yaşanan puan kayıplarıyla alt sıralara gerileyen konuk ekip, bu 5 haftalık fikstürü 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Geçtiğimiz haftaya kadar sadece ilk hafta Nantes karşısında maç kazanmayı başarmışlardı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Metz’i konuk eden Carles Martinez’in öğrencileri, 3-0’lık net bir galibiyetle kötü gidişatı durdurmayı başardı. 12. sıraya yükselen ve düşme hattından uzaklaşan konuk ekip, rahat bir nefes aldı. Sadece Strasbourg ve Lens karşısında mağlup olan Toulouse, galibiyet adına fazlasıyla zorlanırken, kolay kolay maç kaybetmedi. Bu hafta Fransa Ligue 1’in en formda takımlarından Brest’e deplasmanda konuk olacaklar. Fransa Ligue 1’de tarihi bir sezon başlangıcına imza atan Brest, zirve ortaklığını bırakmadı. Harika bir sezon başlangıcına imza atan ve ilk 7 haftada etkisini sürdüren Brest, bu hafta galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 5.76

Bets10 Bahis Oranı: 8.20