UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Letonya Ermenistan İddaa Tahmini 12.10.2023

EURO 2O24 Elemeleri D Grubu 6. Maçında Ermenistan deplasmanda, Letonya’nın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 19.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Letonya ile Ermenistan zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Letonya galibiyetinin 4.25, beraberlik tercihinin 3.45, Ermenistan galibiyetinin ise 2.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Letonya 5 Maçtır Kaybediyor 

Letonya grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Grupta oynadıkları 5 maçta da henüz puan almayı başaramadılar. Eylül ayında Hırvatistan’a deplasmanda 5-0 kaybeden Dainis Kzakevics’in ekibi iç sahada konuk ettiği Galler karşısında da puan alamadı ve rakibine 2-0 mağlup oldu. Grupta oynadığı 5 maçta sadece 3 gol atabilen Letonya’nın herhangi bir iddiası bulunmuyor. Grupta artık oynanacak olan 3 maç kaldı. Letonya’nın herhangi bir iddiası bulunmadığını da belirtelim. Bu hafta iç sahada Ermenistan’ı konuk edecek olan Letonya’da eksik bulunmuyor. 

Ermenistan Kazanmak Zorunda 

Ermenistan Eylül ayında grupta oynadığı 2 maçta da galibiyet alamadı. Türkiye deplasmanında 1-1 berabere kalarak sürpriz yaptılar ama iç sahada konuk ettikleri Hırvatistan’a 1-0 kaybettiler. Grupta 2. Yenilgisini yaşayan Oleksandr Petrakov’un ekibi 7 puan ile 3. Sırada bulunuyor. Grupta tek deplasman galibiyetini Galler’e karşı alan Ermenistan, Ekim ayında grupta tek maç oynayacak. Letonya’ya konuk olacak Ermenistanın kazanmaktan başka çaresi yok. Karşılaşma öncesinde Ermenistan’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Letonya – Ermenistan Maç Bilgileri

Letonya – Ermenistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Daugava Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Letonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Letonya’nın muhtemel kadrosu: Pavels Steinbors, Vladislav Sorokins, Daniels Balodis, Antonijs Cernomordijs, Kristers Tobers, Vladislav Gutkovskis, Janis Ukaunieks, Roberts Savalnieks, Arturs Zjuznis, Roberts Uldrisis, Andrejs Ciganiks

Ermenistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Ermenistan’ın muhtemel kadrosu: David Yurchenko, Andre Calisir, Varazdat Haroyan, Hrayr Mkoyan, Jordy Monroy, Hovhannes Hambardzumyan, Artak Grigoryan, Khoren Bairamyan, Eduard Spertsyan, Lucas Zelarrayan, Tigran Barseghyan

İddaa Tahmini

Letonya’nın grupta henüz puanı bulunmuyor. Oynadıkları 5 maçı da kaybettiler. Bu hata ise Ermenistan ile karşı karşıya gelecekler. Ermenistan ise grupta 7 puana sahip ve 3. Sırada yer alıyor. Grupta oynadıkları son maçta Hırvatistan’a 1-0 kaybettiler. Grupta 2. Yenilgisini alan Ermenistan’ın ilk 2 umutları da zora girdi. Bu hafta konuk olacakları Letonya deplasmanında favoriler ve kazanmaları gereken bir maç. Petrakov’un öğrencileri bu maçı kazanır ve ilk 2 umutlarını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Letonya sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Ermenistan’ı 2-0 mağlup ederek dikkat çektiler.