UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hırvatistan Türkiye İddaa Tahmini 12.10.2023

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. Maçında Türkiye deplasmanda, lider Hırvatistan’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

HırvatistanTürkiye arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Hırvatistan kazanır 1.72, beraberlik 3.80, Türkiye kazanır ise 5.60 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçta Türkiye 0.5 Gol Üstü tercihine 20.00 oran veriliyor.

Hırvatistan Grupta Lider

Hırvatistan’ın grubun en güçlü takımı olduğu aşikar bir durum. Grupta şimdiye kadar 4 maç oynadılar ve bu maçlarda henüz mağlubiyet yüzü görmediklerini belirtelim. 4 maç sonunda 10 puan toplayan Zlatko Dalic’in öğrencileri grupta ider konumda. Gruptan çıkma yolunda da önemli bir avantaja sahipler. Eylül ayında oynadıkları Letonya ve Ermenistan maçlarında fire vermeyen Hırvatistan son 3 maçını kazanarak geçti. Öte yandan grupta sadece 1 kez puan kaybettiler. Bugün karşılaşacakları Türkiye’yi grubun ilk maçında deplasmanda 2-0 mağlup eden Hırvatistan, bu maçın yine net favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Hırvatistan’da Marko Livaja’nın kadroda yer almadığını belirtelim.

Türkiye Yeni Hocasıyla

Türkiye adına yeni bir dönem başlıyor. Stefan Kuntz ile yollarını ayıran Türkiye’de takımın başına Vincenzo Montella getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına lider Hırvatistan karşısında çıkacak olan Türkiye’den beklentiler büyük. Grupta 5 maç geride kaldı ve Türkiye 2. sırada yer alıyor. Lider Hırvatistan ile eşit puana sahipler ama Hırvatistan’ın 1 maçının eksik olduğunu belirtelim. Türkiye’nin bugün alacağı 1 puanın bile önemi bir hayli fazla. Kalan 2 maçı ise Letonya ve Galler ile oynayacaklar. Karşılaşma öncesinde Türkiye’de savunmadan Merih Demiral’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Hırvatistan – Türkiye Maç Bilgileri

Hırvatistan – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hırvatistan’da Marko Livaja’nın kadroda yer almadığını belirtelim. Türkiye’de savunmadan Merih Demiral’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Borna Sosa, Jasko Gvardiol, Dejan Lovren, Josip Juranovic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Ivan Perisic, Andrej Kramaric

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakçı, Onur Bulut, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Hırvatistan grupta lider konumda. Henüz mağlubiyet yüzü görmediler. 4 maçta 10 puan toplayan Zlatko Dalic’in ekibi bu hafta Türkiye’yi konuk edecek. Türkiye’de 10 puana sahip ve 2. Sırada yer alıyor. İlk 2 şansını devam ettirmeleri adına bugün alacakları 1 puanın bile önemi büyük. Bildiğimiz gibi göreve Montella geldi ve Montella yönetiminde ilk maça çıkacaklar. Türkiye’den gol beklentim var. Hırvatistan’ın eksiklerini iyi değerlendirebilirler. Türkiye’nin gol bulmasını bekliyorum. 

İddaa Oranı: Türkiye 0.5 Gol Üstü, Oran 1.58

Bets10 Oranı: Türkiye 0.5 Gol Üstü, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye, yeni hocası Montella yönetiminde çıktığı ilk maçtan sürpriz bir galibiyet ile ayrıldı. Lider Hırvatistan’ı 1-0 mağlup eden Türkiye çok büyük bir avantaj elde etti.