UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İspanya İskoçya İddaa Tahmini 12.10.2023

12 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan EURO 2024 Elemeleri A Grubu mücadelesinde, İspanya ile İskoçya karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport 2.

Bets10, İspanya galibiyetine 1.27, beraberliğe 6.10, İskoçya galibiyetine ise 13.50 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise 2.5 Üst seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

İspanya’da Hedef Galibiyet

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nun 4. haftasında Güney Kıbrıs’ı sahasında konuk eden İspanya, tam yarım düzine golle rakibini mağlup ederek, liderlik şansını son 4 haftaya taşımayı başardı. Grupta ilk yenilgisini 2. hafta İskoçya deplasmanında 2-0’lık skorla yaşayan Luis de la Fuente’nin öğrencileri, kısa sürede toparlanmayı başardı ve hem Gürcistan hem de Güney Kıbrıs karşısında kazanırken, 180 dakika sonunda rakip fileleri tam 13 kez havalandırmayı başardı. Grupta liderlik için mücadele veren ev sahibinin, 1 maç eksikle İskoçya’nın 6 puan gerisinde yer aldıklarını söyleyelim. Bu hafta İskoçya karşısında kazanarak, puan farkını 3’e indirmek istiyorlar. Son haftaların formda takımı, İskoçya deplasmanındaki performansından iç sahada çok daha iyi bir performans sergilemeyi başaracaktır.

İskoçya 5’te 5 Yaptı

İskoçya bu hafta İspanya karşısına EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda liderliği garantilemek için çıkıyor. Steve Clarke ve öğrencileri, grupta ilk 5 haftanın tamamında galip gelmeyi başarırken, liderlik koltuğuna oturdu. İspanya karşısında ilk maçı 2-0’lık skorla iç sahada kazanan konuk ekip, büyük bir sürprizle en yakı rakibine maç fazlasıyla 6 puan fark açtı. İlk 5 haftanın tamamında kazanırken, rakip fileleri 12 kez havalandırıp, kalelerinde sadece 1 gole izin verdiklerini söyleyelim. Bu hafta kazanarak liderliği garantileme şansına sahip olan İskoçya, son 180 dakikada Gürcistan ve Güney Kıbrıs’a gol şansı vermedi. Harika performansıyla dikkat çeken konuk ekip, İspanya karşısında bir kez daha kazanabilecek güçte olduğunu, grupta tüm maçlarını kazanarak bizlere gösterdi. Konuk ekip liderlik şansını rakibine vermek istemiyor.

İspanya – İskoçya Maç Bilgileri

İspanya – İskoçya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico de Sevilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Pau Torres, Hugo Guillamon, Jose Luis Gaya, Dani Carvajal, Pedri, Rodri, Corlos Soler, Ferran Torres, Ansu Fati, Alvaro Morata.

İskoçya’nın ilk 11’i Belli mi?

İskoçya’nın muhtemel kadrosu: David Marshall, Liam Cooper, Grant Hanley, McKenna, Andrew Robertson, Ryan Jack, Stuart Armstrong, Scott McTominay, John McGinn, Che Adams, Kevin Nisbet.

İddaa Tahmini

Bu hafta kazanan EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda liderlik koltuğu için dev bir adım atacak. Gözünü zirveye diken ve gruplara aldığı galibiyetlerle damga vuran İspanya ve İskoçya’nın 3 puan mücadelesinde, 2.5 gol barajının rahatlıkla aşılacağını ve tarafların harika hücum performansını sürdüreceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya iç sahada Alvaro Morata ve Oihan Sancet’in golleriyle kazandı. Lidere gol şansı vermeden kazanan İspanya, rakibiyle ikili averajını eşitlerken, liderlik yolunda dev bir adım attı.