UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Güney Kıbrıs Norveç Maç Tahmini 12.10.2023

EURO 2024 Elemeleri A Grubu‘nda heyecan devam ederken, Güney Kıbrıs sahasında Norveç’i konuk edecek. Mücadele 12 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Mücadeleye AEK Arena Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Güney Kıbrıs galibiyetine 15.50, beraberliğe 6.70, Norveç galibiyetine ise 1.23 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.35, KGYOK 1.60 oran kazandırıyor.

Güney Kıbrıs Umutlarını Kaybetti

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda en alt sıradan kurtulmayı başaramayan Güney Kıbrıs, grubun en zayıf halkası olarak EURO 2024 umutlarını tamamen kaybetti. İlk 5 haftanın tamamında mağlubiyet yaşayan Temur Ketsbaia’nın öğrencileri, sadece iç sahada Gürcistan’a karşı mağlup olurken, rakibine tek farkla 3 puan şansı verirken, geri kalan 4 haftanın tamamında ise farklı mağlubiyetlerden kurtulamadı. Kalesini tam 17 gole kapatmayı başaramayan ve aynı zamanda grubun en zayıf savunma performansını sergileyen Güney Kıbrıs, rakip fileleri ise sadece 2 kez havalandırabildi. Deplasmanda 3-1’lik skorla mağlup olduğu Norveç’i sahasında konuk edecek olan ekip, bitime 3 hafta kala prestij mücadelesi verecek.

Norveç Yükselişe Geçti

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda son hafta Gürcistan karşısında 2-1’lik iç saha galibiyetine imza atan Norveç, Güney Kıbrıs galibiyetinin ardından kazanmaya devam ederek, gruptan çıkma umutlarını son 3 haftaya taşıdı. Stale Solbakken ve öğrencileri, ilk 3 haftada yaptığı hataları telafi ediyor. İlk 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Norveç, 7 puanla 3. sırada yer alıyor. 1 maç fazlayla 2. sıradaki İspanya’nın 3 puan gerisinde yer alan Norveç, bu hafta kazanmak zorunda. Grubun en zayıf halkası Güney Kıbrıs karşısına çıkacak olan konuk ekip, ilk maçta rakibini iç saha avantajıyla 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Bir kez daha grubun en zayıf halkası karşısında galibiyete ihtiyaçları var. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran konuk ekipte, Erling Haaland 4 golle takımının en skorer ismi oldu. Norveç cephesinde bitime 3 hafta kala moraller yerinde.

Güney Kıbrıs – Norveç Maç Bilgileri

Güney Kıbrıs – Norveç Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AEK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Güney Kıbrıs’ın 11’i Belli mi?

Güney Kıbrıs’ın muhtemel kadrosu: Michael, Ioannou, Merkis, Kosti, Christoforou, Kyriakou, Wheeler, Spoljaric, Artmatas, Kastanos, Sotiriou.

Norveç’in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Örjan Nyland, Strandberg, Birger Meling, Hanche-Olsen, Morten Thorsby, Mathias Normann, Martin Ödegaard, Elyounoussi, Patrick Berg, Sörloth, Erling Halaand.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda ilk 2 şansını aldığı üst üste 2 galibiyetle koruyan Norveç, bu hafta en alt sıradaki Güney Kıbrıs’a konuk olacak. Umutlarını devam ettirmek için galibiyete ihtiyacı olan Norveç, en zayıf halka karşısında rahat bir galibiyete imza atacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.43

intobet Oranı: H2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Norveç deplasmanda harika bir futbol sergiledi. Tam 4 golle Güney Kıbrıs karşısında galibiyet hedefine ulaşan Norveç, rakibine gol şansı tanımadı. Kazananları tebrik ederiz.