sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.10.2023

12 Ekim Perşembe günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar. 

Letonya – Ermenistan: MS 2, 1.70 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Letonya grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Grupta oynadıkları 5 maçta da henüz puan almayı başaramadılar. Eylül ayında Hırvatistan’a deplasmanda 5-0 kaybeden Dainis Kzakevics’in ekibi iç sahada konuk ettiği Galler karşısında da puan alamadı ve rakibine 2-0 mağlup oldu. Grupta oynadığı 5 maçta sadece 3 gol atabilen Letonya’nın herhangi bir iddiası bulunmuyor. Grupta artık oynanacak olan 3 maç kaldı. Letonya’nın herhangi bir iddiası bulunmadığını da belirtelim. Bu hafta iç sahada Ermenistan’ı konuk edecek olan Letonya’da eksik bulunmuyor. Ermenistan Eylül ayında grupta oynadığı 2 maçta da galibiyet alamadı. Türkiye deplasmanında 1-1 berabere kalarak sürpriz yaptılar ama iç sahada konuk ettikleri Hırvatistan’a 1-0 kaybettiler. Grupta 2. Yenilgisini yaşayan Oleksandr Petrakov’un ekibi 7 puan ile 3. Sırada bulunuyor. Grupta tek deplasman galibiyetini Galler’e karşı alan Ermenistan, Ekim ayında grupta tek maç oynayacak. Letonya’ya konuk olacak Ermenistanın kazanmaktan başka çaresi yok. Karşılaşma öncesinde Ermenistan’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Letonya’nın grupta henüz puanı bulunmuyor. Oynadıkları 5 maçı da kaybettiler. Bu hata ise Ermenistan ile karşı karşıya gelecekler. Ermenistan ise grupta 7 puana sahip ve 3. Sırada yer alıyor. Grupta oynadıkları son maçta Hırvatistan’a 1-0 kaybettiler. Grupta 2. Yenilgisini alan Ermenistan’ın ilk 2 umutları da zora girdi. Bu hafta konuk olacakları Letonya deplasmanında favoriler ve kazanmaları gereken bir maç. Petrakov’un öğrencileri bu maçı kazanır ve ilk 2 umutlarını sürdürürler.

Hırvatistan – Türkiye: Türkiye 0.5 Gol Üstü, 1.58 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Hırvatistan’ın grubun en güçlü takımı olduğu aşikar bir durum. Grupta şimdiye kadar 4 maç oynadılar ve bu maçlarda henüz mağlubiyet yüzü görmediklerini belirtelim. 4 maç sonunda 10 puan toplayan Zlatko Dalic’in öğrencileri grupta ider konumda. Gruptan çıkma yolunda da önemli bir avantaja sahipler. Eylül ayında oynadıkları Letonya ve Ermenistan maçlarında fire vermeyen Hırvatistan son 3 maçını kazanarak geçti. Öte yandan grupta sadece 1 kez puan kaybettiler. Bugün karşılaşacakları Türkiye’yi grubun ilk maçında deplasmanda 2-0 mağlup eden Hırvatistan, bu maçın yine net favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Hırvatistan’da Marko Livaja’nın kadroda yer almadığını belirtelim. Türkiye adına yeni bir dönem başlıyor. Stefan Kuntz ile yollarını ayıran Türkiye’de takımın başına Vincenzo Montella getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına lider Hırvatistan karşısında çıkacak olan Türkiye’den beklentiler büyük. Grupta 5 maç geride kaldı ve Türkiye 2. sırada yer alıyor. Lider Hırvatistan ile eşit puana sahipler ama Hırvatistan’ın 1 maçının eksik olduğunu belirtelim. Türkiye’nin bugün alacağı 1 puanın bile önemi bir hayli fazla. Kalan 2 maçı ise Letonya ve Galler ile oynayacaklar. Karşılaşma öncesinde Türkiye’de savunmadan Merih Demiral’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Hırvatistan grupta lider konumda. Henüz mağlubiyet yüzü görmediler. 4 maçta 10 puan toplayan Zlatko Dalic’in ekibi bu hafta Türkiye’yi konuk edecek. Türkiye’de 10 puana sahip ve 2. Sırada yer alıyor. İlk 2 şansını devam ettirmeleri adına bugün alacakları 1 puanın bile önemi büyük. Bildiğimiz gibi göreve Montella geldi ve Montella yönetiminde ilk maça çıkacaklar. Türkiye’den gol beklentim var. Hırvatistan’ın eksiklerini iyi değerlendirebilirler. Türkiye’nin gol bulmasını bekliyorum. 

Toplam İddaa Oranı: 2.68

Bets10 Bahis Oranı: 40.00