sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 15.10.2023

15 Ekim Pazar günü için EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Norveç  İspanya: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Norveç sahasında İspanya’yı konuk edecek. EURO 2024 Elemeleri A Grubu mücadelesi, 15 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Mücadelenin yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, 6 haftalık fikstürden 10 puan toplamayı başaran Norveç, gruptan çıkma umutlarını korudu. Stale Solbakken ve öğrencileri, elemelere son derece etkisiz bir başlangıç yaparken, ilk 3 haftalık fikstürden puan çıkarmayı başaramamıştı. İspanya ve İskoçya karşısında mağlup olmaktan kurtulamayan Norveç, Gürcistan deplasmanından ise 1 puanla dönmüştü. Kötü gidişata Güney Kıbrıs karşısında alınan 3-1’lik iç saha galibiyetiyle son veren ev sahibi, ardından Gürcistan’a karşı iç sahada Güney Kıbrıs’a karşı ise deplasmanda kazandı. Son 3 haftadır grupta üst üste galibiyetler almayı başaran Norveç, 3 maçta rakip fileleri 9 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Son hafta rakip fileleri 2 kez havalandırmayı başaran Erling Haaland, toplamda ise 6 gole imza attı Norveç adına harika bir hücum performansı ortaya koydu. Norveç bu hafta İspanya karşısında kazanmak zorunda. EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda zirve takibini sürdüren İspanya, geçtiğimiz hafta İskoçya karşısında aldığı 2-0’lık iç saha galibiyetiyle, liderlik şansını korumayı başardı. 5 maçlık fikstürden 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başaran Matadorlar, rakip fileleri tam 18 kez havalandırmayı başardı ve harika hücum performansıyla dikkat çekti. İskoçya’ya karşı deplasmanda 2-0’lık mağlubiyet yaşayan İspanya, iç sahada aynı skorla rakibini mağlup ederek, ikili averajı eşitledi. Bu hafta Norveç karşısında kazanmaları halinde, grubun liderlik koltuğuna oturacaklar. Averajla rakibinin önünde yer alan konuk ekibin, iç sahada 3-0’lık skorla mağlup ettiği Norveç karşısında bir kez daha galibiyete ihtiyacı var. Genç kadrosuyla elemelerde harika bir seri yakalayan İspanya, A Grubu’nda liderliğe çok yaklaştı. EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, gruptan çıkma umutları devam eden Norveç ile İspanya kozlarını paylaşacak. İlk 2 umutlarını korumak için kazanmak zorunda olan Norveç ile liderlik koltuğu için galibiyet arayacak olan İspanya’nın, zorlu mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Gürcistan  Güney Kıbrıs: H1, 1.60 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 15 Ekim Pazar günü yer alan EURO 2024 Elemeleri A Grubu mücadelesinde, Gürcistan evinde Güney Kıbrıs’ı konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak karşılaşma, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda 3 haftadır üst üste mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Gürcistan, gruptan çıkma hayallerine matematiksel olarak veda etmek zorunda kaldı. İskoçya, İspanya ve Norveç’in gerisinde kalan ev sahibi, sadece Güney Kıbrıs’ı geçmeyi başarabildi. Sürpriz bir başlangıçla ilk 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başaran Gürcistan, Norveç ile berabere kalıp, Güney Kıbrıs deplasmanından ise 3 puanla dönmeyi başarmıştı. Son 3  haftada İspanya, İskoçya ve Norveç karşısında üst üste mağlubiyetler yaşayan Gürcistan, 5 maç sonunda kalesini 13 gole kapatmayı başarmazken, rakip fileleri ise 5 kez havalandırdı. 5 maçın 4’ünde skor üretmeyi başardıklarını söyleyelim. Prestij mücadelesi verecek olan Gürcistan, bu hafta Güney Kıbrıs karşısına çıkacak. EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, Güney Kıbrıs en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Temur Ketsbaia yönetiminde ilk 6 haftalık fikstürden puan dahi çıkarmayı başaramayan konuk ekip, gruptan çıkma umutlarını uzun süre öncesinde kaybetti. Averaj takımı haline gelen Güney Kıbrıs, 6 haftanın tamamında mağlup olurken, kalesinde ise tam 22 gole engel olamadı. Sadece Norveç ve Gürcistan karşısında rakip fileleri 1’er kez havalandırmayı başardılar. Son 3 hafta gol dahi bulamadan mağlup olan Güney Kıbrıs, İskoçya karşısında 3, İspanya karşısında 6, Norveç karşısında ise kalesini 4 gole kapatamadı. Son haftalara çok formsuz ve moralsiz giren Güney Kıbrıs’ın, en alt sıradan kurtulması çok zor. Konuk ekip galibiyetten çok uzak. EURO 2024 hayallerine matematiksel olarak veda eden Gürcistan ile Güney Kıbrıs, grupta prestij mücadelesi verecek. Deplasmandan Güney Kıbrıs’tan 3 puan almayı başaran Gürcistan, taraftarı önünde rakibini bir kez daha rahat skorla mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.60

Bets10 Bahis Oranı: 37.4