UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Gürcistan Güney Kıbrıs Maç Tahmini 15.10.2023

İddaa fikstüründe 15 Ekim Pazar günü yer alan EURO 2024 Elemeleri A Grubu mücadelesinde, Gürcistan evinde Güney Kıbrıs‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak karşılaşma, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Gürcistan galibiyetine 1.29, beraberliğe 5.60, Güney Kıbrıs galibiyetine ise 13.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.45, KGYOK 1.53 oran kazandırıyor.

Gürcistan 3 Haftadır Mağlup

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda 3 haftadır üst üste mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Gürcistan, gruptan çıkma hayallerine matematiksel olarak veda etmek zorunda kaldı. İskoçya, İspanya ve Norveç’in gerisinde kalan ev sahibi, sadece Güney Kıbrıs’ı geçmeyi başarabildi. Sürpriz bir başlangıçla ilk 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başaran Gürcistan, Norveç ile berabere kalıp, Güney Kıbrıs deplasmanından ise 3 puanla dönmeyi başarmıştı. Son 3  haftada İspanya, İskoçya ve Norveç karşısında üst üste mağlubiyetler yaşayan Gürcistan, 5 maç sonunda kalesini 13 gole kapatmayı başarmazken, rakip fileleri ise 5 kez havalandırdı. 5 maçın 4’ünde skor üretmeyi başardıklarını söyleyelim. Prestij mücadelesi verecek olan Gürcistan, bu hafta Güney Kıbrıs karşısına çıkacak.

Güney Kıbrıs Galibiyetle Tanışmadı

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, Güney Kıbrıs en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Temur Ketsbaia yönetiminde ilk 6 haftalık fikstürden puan dahi çıkarmayı başaramayan konuk ekip, gruptan çıkma umutlarını uzun süre öncesinde kaybetti. Averaj takımı haline gelen Güney Kıbrıs, 6 haftanın tamamında mağlup olurken, kalesinde ise tam 22 gole engel olamadı. Sadece Norveç ve Gürcistan karşısında rakip fileleri 1’er kez havalandırmayı başardılar. Son 3 hafta gol dahi bulamadan mağlup olan Güney Kıbrıs, İskoçya karşısında 3, İspanya karşısında 6, Norveç karşısında ise kalesini 4 gole kapatamadı. Son haftalara çok formsuz ve moralsiz giren Güney Kıbrıs’ın, en alt sıradan kurtulması çok zor. Konuk ekip galibiyetten çok uzak.

Gürcistan – Güney Kıbrıs Maç Bilgileri

Gürcistan – Güney Kıbrıs Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Daniel Mikheil Meskhi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gürcistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Gürcistan’nın muhtemel kadrosu: Giorgi Loria, Otar Kakabadze, Guram Kashia, Irakli Azarovi, Anzor Mekvabishvili, Saba Lobjanidze, Nika Kvekveskiri, Heorhii Tsitaishvili, Davit Khotcholava, Khvicha Kvaratskhelia, Budu Zivzivadze.

Güney Kıbrıs’ın 11’i Belli mi?

Güney Kıbrıs’ın muhtemel kadrosu: Michael, Ioannou, Merkis, Kosti, Christoforou, Kyriakou, Wheeler, Spoljaric, Artmatas, Kastanos, Sotiriou.

İddaa Tahmini

EURO 2024 hayallerine matematiksel olarak veda eden Gürcistan ile Güney Kıbrıs, grupta prestij mücadelesi verecek. Deplasmandan Güney Kıbrıs’tan 3 puan almayı başaran Gürcistan, taraftarı önünde rakibini bir kez daha rahat skorla mağlup edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.60

Betelli Oranı: H1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gürcistan haftayı 3 puanla kapattı. Ev sahibi en alt sıradaki rakibine 4 golle üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde ise gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.