UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Norveç İspanya İddaa Tahmini 15.10.2023

Norveç sahasında İspanya‘yı konuk edecek. EURO 2024 Elemeleri A Grubu mücadelesi, 15 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Mücadelenin yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

Bets10, Norveç galibiyetine 3.85, beraberliğe 3.65, İspanya galibiyetine ise 2.02 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Norveç – İspanya mücadelesinde KGVAR seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanabilisiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Norveç Kazanmak Zorunda

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, 6 haftalık fikstürden 10 puan toplamayı başaran Norveç, gruptan çıkma umutlarını korudu. Stale Solbakken ve öğrencileri, elemelere son derece etkisiz bir başlangıç yaparken, ilk 3 haftalık fikstürden puan çıkarmayı başaramamıştı. İspanya ve İskoçya karşısında mağlup olmaktan kurtulamayan Norveç, Gürcistan deplasmanından ise 1 puanla dönmüştü. Kötü gidişata Güney Kıbrıs karşısında alınan 3-1’lik iç saha galibiyetiyle son veren ev sahibi, ardından Gürcistan’a karşı iç sahada Güney Kıbrıs’a karşı ise deplasmanda kazandı. Son 3 haftadır grupta üst üste galibiyetler almayı başaran Norveç, 3 maçta rakip fileleri 9 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Son hafta rakip fileleri 2 kez havalandırmayı başaran Erling Haaland, toplamda ise 6 gole imza attı Norveç adına harika bir hücum performansı ortaya koydu. Norveç bu hafta İspanya karşısında kazanmak zorunda.

İspanya Lider Olmak İstiyor

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda zirve takibini sürdüren İspanya, geçtiğimiz hafta İskoçya karşısında aldığı 2-0’lık iç saha galibiyetiyle, liderlik şansını korumayı başardı. 5 maçlık fikstürden 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başaran Matadorlar, rakip fileleri tam 18 kez havalandırmayı başardı ve harika hücum performansıyla dikkat çekti. İskoçya’ya karşı deplasmanda 2-0’lık mağlubiyet yaşayan İspanya, iç sahada aynı skorla rakibini mağlup ederek, ikili averajı eşitledi. Bu hafta Norveç karşısında kazanmaları halinde, grubun liderlik koltuğuna oturacaklar. Averajla rakibinin önünde yer alan konuk ekibin, iç sahada 3-0’lık skorla mağlup ettiği Norveç karşısında bir kez daha galibiyete ihtiyacı var. Genç kadrosuyla elemelerde harika bir seri yakalayan İspanya, A Grubu’nda liderliğe çok yaklaştı.

Norveç – İspanya Maç Bilgileri

Norveç – İspanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ullevaal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Norveç’in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Örjan Nyland, Strandberg, Birger Meling, Hanche-Olsen, Morten Thorsby, Mathias Normann, Martin Ödegaard, Elyounoussi, Patrick Berg, Sörloth, Erling Halaand.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Pau Torres, Hugo Guillamon, Jose Luis Gaya, Dani Carvajal, Pedri, Rodri, Corlos Soler, Ferran Torres, Ansu Fati, Alvaro Morata.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, gruptan çıkma umutları devam eden Norveç ile İspanya kozlarını paylaşacak. İlk 2 umutlarını korumak için kazanmak zorunda olan Norveç ile liderlik koltuğu için galibiyet arayacak olan İspanya’nın, zorlu mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya haftayı 3 puanla kapattı. Norveç deplasmanına konuk olan Matadorlar, Pablo Martin Paez Gavira’nın attığı tek golle galibiyet hedefine ulaştı ve 3 puanı cebine koydu.