UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Türkiye Letonya İddaa Tahmini 15.10.2023

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7. Maçında lider Türkiye evinde, Letonya ile kozlarını paylaşacak. Saat 21.45’de start alacak karşılaşma TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

Türkiye ve Letonya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Türkiye kazanır 1.15, beraberlik 8.70, Letonya kazanır ise 24.00 olarak açıklanmış.

Türkiye Deplasmanda Kazandı

Türkiye gruptan çıkma adına büyük bir avantaj yakaladı. 3 gün önce Hırvatistan deplasmanına konuk olan Milliler sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Sürpriz bir 3 puan alan Türkiye’ye galibiyeti getiren gol Barış Alper Yılmaz’dan geldi. Puanını 13’e yükselten Türkiye grupta lider konumda yer alıyor. Yeni hocası Vincenzo Montella yönetiminde çıktığı ilk maçtan galibiyet ile ayrılan Türkiye’de moraller yerinde. Bugün konuk edecekleri Letonya karşısında da maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Türkiye’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Letonya’dan Sürpriz Galibiyet

Letonya 3 gün önce karşı karşıya geldiği Ermenistan karşısında sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Ermenistan’ı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Janis Ikaunieks ve Daniels Balodis’in attığı gollerle 3 puan almayı başaran Letonya 5 maçlık mağlubiyet serisini de sona erdirdi. Grupta ilk kez 3 puan sevinci yaşayan Letonya bu hafta sonu ise lider Türkiye’nin konuğu olacak. Grupta herhangi bir iddiası bulunmayan Letonya’nın bu maçta sürpriz yapabileceğini sanmıyorum. Karşılaşma öncesinde Letonya’da Marcis Oss kart cezalısı.

Türkiye – Letonya Maç Bilgileri

Türkiye – Letonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Letonya’da Marcis Oss kart cezalısı.

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Mert Günok, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Abdülkerim Durmaz, Cenk Özkaçar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

Letonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Letonya’nın muhtemel kadrosu: Pavels Steinbors, Vladislav Sorokins, Daniels Balodis, Antonijs Cernomordijs, Kristers Tobers, Vladislav Gutkovskis, Janis Ukaunieks, Roberts Savalnieks, Arturs Zjuznis, Roberts Uldrisis, Andrejs Ciganiks

İddaa Tahmini

Türkiye’de gruptan çıkma umutları iyice arttı. 3 gün önce konuk oldukları Hırvatistan deplasmanında tek golle kazanan Türkiye liderliği eline geçirdi. Montella yönetiminde çıktıkları ilk maçı kazanan Türkiye’de moraller yerinde. Letonya ise grupta son sırada yer alıyor. 6 maç sonunda sadece 1 galibiyetleri var. 3 gün önce Ermenistan’ı 2-0 ile geçmişlerdi. Konya’da oynanancak maçta Türkiye’den farklı bir galibiyet bekliyorum. Leonya karşısında kazanmayı başarırlar ve liderliğini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.35

Bets10 Oranı: ve MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye EURO 2024 biletini kaptı. Letonya’yı ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 mağlup eden Milliler gruptan çıkmayı garantiledi.