Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Antalyaspor Bahis Tahmini 21.10.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Antalyaspor deplasmanda, Gaziantep FK’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Gaziantep FKAntalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Gaziantep FK kazanır 2.75, beraberlik 3.57, Antalyaspor kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK Deplasmanda Kaybetti 

Gaziantep FK milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Başakşehir deplasmanına konuk olan Kırmızı Siyahlılar vasat bir performans gösterdiği maçta rakibine 2-0 kaybetti. Aelxandru Maxim ile bir de penaltı kaçırdılar. Marius Sumudica’nın öğrencilerinin 2 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. Süper Lig’de bu sezon 6 puanı bulunan Gaziantep FK düşme hattında bulunuyor. Bu hafta sonu ise iç sahada Antalyaspor karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Gaziantep FK’da İlker Karakaş’ın sakatlığı devam ediyor. 

Antalyaspor Alt Sıralarda 

Antalyaspor Süper Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Nuri Şahin’in öğrencileri bu sezon istediği sonuçları alamıyor. Süper Lig’de geride kalan 8 haftada sadece 2 galibiyet alabildiler. Üstelik Antalyaspor ilk galibiyetini 6. Haftada alabilmişti. 2 maçlık galibiyet serisi Galatasaray karşısında sona eren Antalyaspor, milli maç arasından önceki haftayı puansız geçti. İç sahada konuk ettikleri Galatasaray’a 2-0 mağlup oldular. Akdeniz ekibi bu hafta sonu ise Gaziantep FK’nın konuğu olacak. Maç öncesinde Antalyaspor’da Jakub Kaluzinski’nin sakatlığı devam ediyor. 

Gaziantep FK – Antalyaspor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da İlker Karakaş’ın sakatlığı devam ediyor. Antalyaspor’da Jakub Kaluzinski’nin sakatlığı devam ediyor. 

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Naoufel Khacef, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Max Gradel, Luka Stankovski, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Atabaerk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddda Tahmini

Gaziantep FK milli araya mağlubiyet ile girdi. Konuk oldukları Başakşehir karşısında 2-0 kaybettiler. Maxim ile bir de penaltı kaçırdılar. Antalyaspor’da milli araya yenilgi ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Galatasaray’a 2-0 kaybettiler. 2 maçlık galibiyet serileri de sona erdi. Gaziantep FK düşme hattında yer alıyor. Antalyaspor’u maçın favorisi olarak görüyorum. Bursa önderliğinde haftayı kazanarak geçerler. Antalyaspor 3 puana yakın taraf. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.27

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK tek gole kazandı. Antalyaspor’u 1-0 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.