Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Pendikspor İddaa Tahmini 21.10.2023

Trendyol Süper Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan Pendikspor deplasmanda, Konyaspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Konyaspor ve Pendikspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Konyaspor kazanır 1.81, beraberlik 3.94, Pendikspor kazanır ise 4.65 olarak açıklanmış.  

Konyaspor 4 Maçtır Kazanamıyor 

Konyaspor Süper Lig’de puan kaybetmeye devam ediyor. Aleksandar Stanojevic’in öğrencileri son 4 maçından da galibiyet çıkartamadı. Milli maç arasından önceki hafta sonu Hatayspor’a konuk oldular ve mücadeleyi 3-1 kaybettiler. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Yeşil Beyazlılar alt sıralarda doğru gerilemeye başladı. Üstelik düşme hattı ile aradaki puan farkı da 3’e inmiş durumda. Konyaspor bu hafta sonu ise düşme hattındaki Pendikspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Konyaspor’da golcü Muhammet Demir’in sakatlığı sürüyor. 

Pendilkspor’un Galibiyeti Yok 

Pendikspor Süper Lig’de milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor’a 3-2 kaybettiler. 2-0 geriye düştükleri maçta 2-2’yi buldular ama bu sonuç kısa sürdü. Rakibine 3-2 kaybeden Pendikspor düşme hattında yer almaya devam ediyor. Süper Lig’de geride kalan 8 haftada galibiyet alamayan Pendikspor’da teknik direktör Osman Özköylü’nün görevine de son verildi. Süper Lig’de galibiyet alamayan 3 takımdan biri olan Pendikspor bu hafta sonu Konyaspor’un konuğu olacak. Mücadele öncesinde Pendikspor’da Alpaslan Öztürk’ün sakatlığı sürüyor. 

Konyaspor – Pendikspor Maç Bilgileri

Konyaspor – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da golcü Muhammet Demir’in sakatlığı sürüyor. Pendikspor’da Alpaslan Öztürk’ün sakatlığı sürüyor. 

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Bruno Paz, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Solok Cikalleshi

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Thuram

İddaa Tahmini

Konyaspor’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Milli maç arasından önceki hafta Hatayspor’a deplasmanda 3-1 kaybettiler. Son 4 maçını kazanamayan Stanojevic’in ekibinde moraller bozuk. Pendikspor’da ise kötü gidişat devam ediyor. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor karşısında da kazanamadılar. Üst üste 8 maçtır galip gelemeyen Pendikspor’da Osman Özköylü ile yollar ayrıldı. Bu maçta da işleri zor olacak. Konyaspor maçın favorisi. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Pendikspor’u mağlup ederek 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.81

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor öne geçtği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Düşme hattındaki Pendikspor’a 2-1 mağlup oldular.