Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Beşiktaş İddaa Tahmini 21.10.2023

Trendyol Süper Lig’de derbi heyecan yaşanacak. Galatasaray evinde, Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Galatasaray kazanır 1.80, beraberlik 4.15, Beşiktaş kazanır ise 4.44 olarak açıklanmış. MS 1 tercihi, özel oran kampanyası ile 30.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Galatasaray Favori Taraf 

Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de milli araya galibiyet ile giren Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında 2 golle kazanarak 3 puanın sahibi olmuştu. Süper Lig’de bu sezon yoluna namağlup devam eden Okan Buruk’un öğrencileri geride kalan 8 haftada 22 puan topladı ve lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettiriyorlar. Sarı Kırmızılılar bu hafta sonu Rams Park’da derbide Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 7 maçtır kazanan Galatasaray derbinin favorisi olarak gösteriliyor. Okan Buruk’un ekibi bu derbinin ardından UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile karşılaşacak. Icardi bu sezon gol yollarında yine çok etkili ve Galatasaray’ı sırtlayan isimlerin başında geliyor. Zaha’da sakatlıktan döndükten sonra Galatasaray’a katkı vermeye başladı. Maçın favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da Hakim Ziyech’in sakatlığı sürüyor. 

Beşiktaş Deplasmanda Etkisiz 

Beşiktaş’ta bildiğimiz gibi teknik direktör Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Lugano maçının ardından takımın başında Burak Yılmaz yer alıyor. Milli maç arasından önceki hafta Vodafone Park’da İstanbulspor’u konuk eden Beşiktaş mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçı da kazanarak geçen Siyah Beyazlılar zirve takibini devam ettirmek istiyor. Bu hafta sonu ise derbide Galatasaray’ın konuğu olacaklar. Süper Lig’de bu sezon özellikle deplasman maçlarında puan kayıpları yaşayan Beşiktaş, Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarından puan çıkartamamıştı. Rams Park’da Galatasaray’a konuk olacak Beşiktaş’ta kaleci Mert Günok’un sakatlığı bulunuyor. 

Galatasaray – Beşiktaş Maç Bilgileri

Galatasaray – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Hakim Ziyech’in sakatlığı sürüyor. Beşiktaş’ta kaleci Mert Günok’un sakatlığı bulunuyor. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Davinson Sanchez, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Tete, Mauro Icardi

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Oxlade Chamberlain, Rachid Ghezzal, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Galatasaray milli araya galibiyet ile girdi. Konuk oldukları Antalyaspor deplasmanında 2-0 kazanmayı başaran Galatasaray’da moraller yerinde. Üst üste 7 maçtır kazanan Okan Buruk’un ekibi bu hafta derbide Beşiktaş’ı konuk edecek. Beşiktaş’ta milli araya galibiyet ile girmişti. Vodafone Park’da konuk ettikleri İstanbulspor’u 2-0 mağlup ederek moral buldular. Şimdilik takımın başında geçici olarak Burak Yılmaz görev yapıyor. Derbide favorinin net olarak Galatasaray olduğunu belirtelim. Sarı Kırmızılılar haftayı kazanarak geçer ve derbiden 3 puan ile ayrılır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Icardi attı Galatasaray kazandı. Rams Park’da derbide Beşiktaş’ı 2-1 mağlup eden Galatasaray galibiyet serisini devam ettirdi.