Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Beşiktaş Maç Tahmini 21.10.2023

Galatasaray evinde Beşiktaş‘ı konuk ediyor. Türkiye Trendyol Süper Lig‘de 21 Ekim Cumartesi akşamı sahne alacak olan derbi mücadelesi, Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor. beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak dev maçın hakemi Halil Umut Meler.

Bets10, Galatasaray galibiyetine 1.69, beraberliğe 4.45, Beşiktaş galibiyetine ise 4.92 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında Galatasaray Kazanır seçeneğini seçerek, 15.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 30.00 oran fırsatı bulacaksınız.

Aslan Evinde Kükremeye Devam Ediyor

Türkiye Süper Lig’de yıldızlarıyla kazanmaya devam eden Galatasaray, galibiyetlerini UEFA Şampiyonlar Ligi’ne taşıdı. Son şampiyon olarak Okan Buruk yönetiminde sezona giriş yapan Galatasaray, yeni yıldızlarıyla ilk 8 haftayı 7 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Sadece ilk hafta Kayserispor deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Sarı Kırmızılılar, son 7 maçının tamamını kazanarak, zirve takibini bırakmadı. Süper Lig galibiyetlerinin yanı sıra, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 için dev bir adım attılar. İlk hafta iç sahada konuk ettikleri Kopenhag karşısında 2-0 geriden gelerek, 2-2’lik beraberlikle 1 puanı aldılar. En zorlu deplasman sınavlarından birini Manchester United karşısında veren Galatasaray, 3-2’lik galibiyetle gruptan çıkma şansını arttırdı. İki kulvarda birden yıldızlarıyla harika bir performans gösteren Galatasaray, milli ara dönüşünde Beşiktaş derbisine odaklandı. Ezeli rakibine iç sahada 6 maçtır kaybetmeyen Galatasaray, seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor.

Beşiktaş’ta Tek Şans Derbi Zaferi

Beşiktaş adına tüm olumsuz havayı değiştirme fırsatı. Türkiye Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde zor günler geçiren Siyah Beyazlılar, derbiyi kazanarak moral bulmak ve şampiyonluk yarışında ben de varım demek istiyor. Ligde ilk 7 haftalık fikstürün 3’ünde puan kaybı yaşayan, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 2 haftadan 1 puan çıkarabilen Siyah Beyazlılarda, Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Konferans Ligi’nde Lugano’ya karşı iç sahada 2-0 önde giden maçta alınan 3-2’lik mağlubiyetle, teknik adam görevine daha fazla devam edemedi. Geçici olarak Burak Yılmaz ile yola devam eden konuk ekip, milli ara öncesinde İstanbulspor’a karşı iç sahada 2-0’lık galibiyet aldı. Lider ile arasında 8 puan fark bulunan Beşiktaş cephesinde, tribünlerden yükselen protestolar, alınan kongre kararı ile birlikte moraller tamamen bozuldu. Yarışta kalabilmek için 6 maçtır deplasmanda mağlup edemedikleri Galatasaray karşısında 3 puana ihtiyaçları var.

Galatasaray – Beşiktaş Maç Bilgileri

Galatasaray – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Galatasaray Rams Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray cephesinde Hakim Ziyech’in sakatlığı sürüyor. Beşiktaş takımında ise kaleci Mert Günok’un sakatlığı bulunuyor. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Davinson Sanchez, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Tete, Mauro Icardi.

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Oxlade Chamberlain, Rachid Ghezzal, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar.

İddaa Tahmini

Türkiye Süper Ligi’nin son şampiyonu Galatasaray, iki kulvarda birden sezona etkili bir giriş yaptı. Hem Süper Lig hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olan Sarı Kırmızılılar, zor günler geçiren ezeli rakibi Beşiktaş karşısında kazanarak, ligde galibiyet serisini 8 maça çıkartacak ve zirve takibini bırakmayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 3 gol, 1 kırmızı karta sahne olan derbi mücadelesinde, Galatasaray adına sahneye İcardi çıktı ve 2 golle takımını liderliğe taşıdı. Maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, ezeli rakibinden milli ara dönüşü 3 puanı aldı. Kazananları tebrik ederiz.