Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Strasbourg İddaa Tahmini 21.10.2023

İddaa fikstüründe 21 Ekim Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 9. hafta mücadelesinde, PSG ile Strasbourg kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 18:00’de başlayan mücadeleyi, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, PSG galibiyetine 1.23, beraberliğe 6.80, Strasbourg galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda.  Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

PSG Zirve Takibine Devam Ediyor

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, yeni sezonda zirve takibini sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi’nden hayal kırıklığıyla dönen Luis Enrique’nin öğrencileri, Newcastle United deplasmanından aldığı 4-1’lik mağlubiyeti, ligde Rennes’i deplasmanda 3-1 mağlup ederek, telafi etmeye çalıştı. Devler sahnesine 2-0’lık Dortmund galibiyetiyle başlayan PSG, İngiltere deplasmanında son derece etkisiz bir oyun sergiledi. Fransa Ligue 1’de ise ilk 8 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 15 puanla 3. sırada yer alıyor.  Lider ile arasında sadece 2 puan fark bulunan PSG, son 3 hafta ligde mağlubiyete yer vermedi. Yeni sezonda göreve Enrique’yi getiren, hücum hattını ise Mbappe dışında tamamen yenileyen ev sahibi, henüz iki kulvarda birden aradığı başarıyı tam anlamıyla bulamazken, milli ara dönüşünde Fransa Ligue 1’de liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Strasbourg Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’in 8. haftası sahasında Nantes’i konuk eden Strasbourg, 2-1’lik skorla üst üste 2. iç saha mağlubiyetini yaşadı. Patrick Vieira ve öğrencileri, milli ara öncesi Fransa Ligue 1’de üst üste 2 iç saha maçına çıkarken, hem Lens hem de Nantes karşısında üst üste mağlubiyetler yaşadı. Araya moralsiz giren konuk ekip, ilk 8 hafta sonunda ise 4. mağlubiyetini yaşadı. Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmaya çalışan ve bu doğrultuda önemli bir bütçe ayıran Strasbourg, yeni transferlerinden henüz istediği verimi alamadı diyebiliriz. 10 puanla yoluna 11. sırada devam eden konuk ekip, 8 maç sonunda kalesini 11 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 8 kez havalandırabildi. PSG karşısında 12 maçtır kazanamayan konuk ekip, milli ara dönüşünde bu kötü seriye son vermek ve toparlanmak istiyor.

PSG – Strasbourg Maç Bilgileri

PSG – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de bu hafta Sergio Rico, Asensio, Kimpembe ve Nuno Mendes’in sakatlıkları bulunuyor. Dembele, Hakimi, Kolo-Muani ve Layvin Kurzawa ise cezaları nedeniyle kadroda yer almayacak. Strasbourg cephesinde ise Karol Fila’nın sakatlığı bulunuyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Vitinha, Warren Zaire Emery, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Abakar Sylla, Maxime Junior Mwanga, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dilane Bakwa, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Emanuel Emegha.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 3 maçtır mağlubiyete yer vermeyen, son haftada ise Rennes’e karşı harika bir galibiyete imza atan PSG, zirve takibine tam gaz devam ediyor. Gözünü liderlik koltuğuna diken PSG, zor günler geçiren Strasbourg karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.44

intobet Oranı: H1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mbappe, Carlos Soler ve Fabian Ruiz Pena’nın golleri ev sahibini galibiyete taşıdı. PSG milli aradan harika bir geri dönüş yaparken, Strasbourg karşısında rahat bir galibiyete imza attı. Kazananları tebrik ederiz.