İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Crystal Palace İddaa Tahmini 21.10.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Crystal Palace deplasmanda, Newcastle United karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Newcastle UnitedCrystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Newcastle United kazanır 1.47, beraberlik 4.65, Crystal Palace kazanır ise 7.30 olarak açıklanmış.

Newcastle United Evinde Favori 

Newcastle United Premier Lig’de milli araya beraberlik ile giren takımlardan biriydi. West Ham deplasmanına konuk olan Newcastle United sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 4 haftada 10 puan toplamayı başaran Eddie Howe’un öğrencileri bu hafta sonu ise St. James Park’da Crystal Palace’ı konuk edecek. Taraftarı önünde oynadığı son 2 maçı da gol yemeden kazanan Newcastle United’da moraller yerinde. Bu hafta sonu ise Crytal Palace karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Newcastle United’da Joelinton ve Joe Wilock’un sakatlıkları  devam ediyor. 

Crystal Palace 3 Maçtır Kaybetmiyor 

Crystal Palace Premier Lig’de milli araya beraberlik ile girdi. Selhurst Park’da konuk ettikleri  Nottingham Forest ile golsüz berabere kaldılar. Son 3 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen Crystal Palace bu 3 maçlık süreçte 5 puan topladı. Premier Lig’de orta sıralarda yer alıyorlar ve savunmada bir hayli başarılı bir performans gösteriyorlar. Crystal Palace’ın Premier Lig’in en az gol yiyen takımlardan biri olduğunu da belirtelim. Bu hafta Newcastle United’a konuk olacak Crystal Palace’da Michael Olise ve Matheus Franca’nın sakatlıkları sürüyor. 

Newcastle United – Crystal Palace Maç Bilgileri

Newcastle United – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Joelinton ve Joe Wilock’un sakatlıkları  devam ediyor. Crystal Palace’da Michael Olise ve Matheus Franca’nın sakatlıkları sürüyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Sandro Tonali, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

İddaa Tahmini

Newcastle United milli maç arasından önceki hafta West Ham deplasmanında 2 puan bıraktı.Aston Villa ile 2-2 berabere kaldılar. Son 4 maçta 10 puan toplayan Newcastle United bu hafta konuk edeceği Crystal Palace karşısında da favori. Crystal Palace milli maç arasından önceki hafta Nottingham Forest ile yenişemedi. Selhurst Park’da golsüz berabere kaldılar. Newcastle United deplasmanında işleri zor. Eddie Howe’un ekibi favori taraf. Crystal Palace karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United farka gitti. Crystal Palace engelini 4-1 ile geçerek çıkışını devam ettirdiler.