İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Real Madrid İddaa Tahmini 21.10.2023

İspanya La Liga’da haftanın önemli maçlarından biri. Sevilla evinde, lider Real Madrid karşısında sürpriz arayacak. Saat 19.30’da başlayacak mücadeleyi S SPORT kanalından izleyebilirsiniz.

Sevilla ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sevilla kazanır 3.60, beraberlik 3.75, Real Madrid kazanır ise 2.02 olarak açıklanmış.  

Sevilla Alt Sıralarda 

Sevilla milli araya Rayo Vallecano beraberliği ile girmişti. Vallecas’da konuk ettikleri rakibi ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle 1 puan alan Sevilla’da teknik direktör Jose Luis Mendilibar’ın görevine son verildi. Takımın başına ise Uruguaylı teknik adam Diego Alonso getirildi. Sevilla yeni hocası ile ilk maçına lider Real Madrid karşısında çıkacak. Bu sezon ligde 9 hafta geride kaldı ve Sevilla’nın sadece 2 galibiyeti var. Düşme hattının 2 puan üzerindeler. Bu hafta Real Madrid ile karşılaşacak Sevilla’da Marcao’nun sakatlığı sürüyor. 

Real Madrid’den Üst Üste Galibiyetler 

Real Madrid La Liga’da üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Girona deplasmanında aldığı 3-0’lık galibiyet ile tekrardan liderliğe yükselen Real Madrid milli araya da 3 puan ile girmeyi başardı. İç sahada konuk ettikleri Osasuna’yı 4 golle geçen Real Madrid’de moraller yerinde. La Liga’da bu sezon tek mağlubiyetini Atletico Madrid deplasmanında alan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri son 3 maçından da galibiyet ile ayrıldı. Bu hafta sonu ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’nın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Thibaut Courtois ve Eder Militao’nun sakatlıkları sürüyor. 

Sevilla – Real Madrid Maç Bilgileri

Sevilla – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Marcao’nun sakatlığı sürüyor. Rayo Vallecano’da Randy Nteka’nın sakatlığı sürüyor. 

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Aurelin Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Carlos Vinicius, Joselu

İddaa Tahmini

Sevilla milli araya puan kaybederek girdi. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano ile 2-2 berabere kaldılar. Bu puan kaybının ardından Jose Luis Mendilibar’ın görevine son verildi. Takımın başına ise Diego Alonso’nun getirildiğini belirtelim. Yeni hocası ile ilk maçına Real Madrid karşısında çıkacaklar. Real Madrid ise ligde lider konumda. Üst üste 3 maçtır kazanıyorlar. Milli araya 4-0’lık Osasuna galibiyeti ile girdiler. Vinicius Junior ilk 11’e döndü. Real Madrid favori taraf. Sevilla deplasmanda da kazanarak yollarına devam ederler. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla yeni hocası ile ilk maçından 1 puan çıkarttı. Lider Real Madrid ile 1-1 berabere kaldılar .