İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Atletico Madrid İddaa Tahmini 21.10.2023

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Celta Vigo evinde, Atletico Madrid’i konuk edecek. Karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Celta Vigo ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Celta Vigo kazanır 3.40, beraberlik 3.40, Atletico Madrid kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış.

Celta Vigo’dan Tek Galibiyet 

Celta Vigo’nun bu sezon La Liga’da sadece 1 galibiyeti var. Ligde tek galibiyetini Almeria deplasmanında alan Rafael Benitez’in ekibi topladığı 6 puan ile düşme hattında bulunuyor. Milli maç arasından önceki hafta Balaidos’da konuk ettikleri Getafe ile 2-2 berabere kaldılar. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Celta Vigo’da Rafael Benitez için tehlike çanları çalmaya başladı. Bu sezon taraftarı önünde henüz galibiyet alamayan Celta Vigo bu hafta Atletico Madrid’i konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik yok. 

Atletico Madrid 4 Maçtır Kazanıyor 

Atletico Madrid’de yüzler gülüyor. La Liga’da son dönemde üst üste galibiyetler alarak dikkat çeken Atletico Madrid, bu sezon şampiyonluk adayları arasında gösterilen takımlardan biri. Diego Simeoen’nin öğrencileri milli maç arasından önceki hafta Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Real Sociedad’ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Son 5 maçını kazanarak geçen Atletico Madrid lider Real Madrid’in takibini sürdürüyor. Üstelik Atletico Madrid’in 1 maçı da eksik. Bu hafta Celta Vigo’ya konuk olacak Atletico Madrid’de Memphis Depay ve Çağlar Söyüncü sakat. 

Celta Vigo – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Celta Vigo – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Memphis Depay ve Çağlar Söyüncü sakat. 

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Iago Aspas, Jorgen Strand Larsen

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Celta Vigo’da galibiyet hasreti devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettikleri Getafe ile 2-2 berabere kaldılar. La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamayan bir Celta Vigo var ve düşme hattındalar. Atletico Madrid ise 4 maçtır kazanıyor. Milli araya Real Sociedad galibiyeti ile girdiler. Real Soiedad’ı 2-1 ile geçen Atletico Madrid galibiyet serisini 4 maça çıkarttı. Lider Real Madrid’in 5 puan gerisinde takibini devam ettiriyorlar ve Atletico Madrid’in 1 maçı da eksik. Celta Vigo yokları oynuyor. Atletico Madrid’den 3 puan beklentim var. Celta Vigo deplasmanında 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.88

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.22

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid 3 golle kazandı. Griezmann’ın golleriyle Celta Vigo’yu 3-0 mağlup ettiler.