İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Everton İddaa Tahmini 21.10.2023

İngiltere Premier Lig’de derbi heyecanı yaşanacak. Merseyside derbisinde Liverpool evinde, Everton’ı ağırlayacak. Mücadeleyi sat 14.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Liverpool ile Everton takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Liverpool galibiyetine 1.38, beraberlik tercihine 5.45, Everton galibiyetine ise 8.00 verildiğini görüyoruz.

Liverpool Derbinin Favorisi 

Liverpool Premier Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Önce Tottenham deplasmanında 2-1 kaybeden Liverpool’un milli maç arasından önceki hata ise Brighton deplasmanında 2 puan bıraktığını belirtelim. AMEX’de Brighton ile 2-2 berabere kalan Jurgen Klopp’un öğrencileri son 2 haftada 5 puan kaybı yaşadı. Manchester City’nin son 2 maçını kaybetmesi ile birlikte puan farkı pek açılmadı. Lider Tottenham’ın sadece 3 puan gerisinde yer alıyorlar. Bu hafta sonu Merseyside derbisinde Everton’ı konuk edecek Liverpool derbinin net favorisi. Maç öncesinde Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı sürüyor. 

Everton 3 Puanı Aldı 

Everton bu sezon Premier Lig’de ilk iç saha galibiyetini almayı başardı. Milli maç arasından önceki hafta sonu Goodison Park’da konuk ettikleri Bournemouth’u 3 golle geçmeyi başardılar. Jack Harrison önderliğinde 3 puan almayı başaran Everton bu sezon Premier Lig’de 2. Kez galibiyet sevinci yaşadı. Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Everton bu hafta sonu Merseyside derbisinde Liverpool’a konuk olacak. Everton’ı son derece zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Everton’da Dele Alli ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Liverpool – Everton Maç Bilgileri

Liverpool – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 14.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı sürüyor. Everton’da Dele Alli ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Darwin Nunez

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Ashley Young, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Alex Iwobi, Abdoulaye Doucoure, Beto

İddaa Tahmini

Liverpool, Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta da puan kaybetti. Tottenham mağlubiyetinin ardından Brighton ile de 2-2 berabere kaldılar ve son 2 haftada 5 puan kaybettiler. Everton ise Premier Lig’de 2. Galibiyetini aldı. Goodison Park’da konuk ettikleri Bournemouth’u 3-0 ile geçerek moral buldular. Bu hafta Merseyside derbisinde Liverpool’a konuk olacak Everton’ı zor bir maç bekliyor. Liverpool net favori. Anfield’da konuk edecekleri Everton karşısında rahat bir galibiyet alarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mohamed Salah galibiyette pay sahibiydi. Liverpool rakibini Salah’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek 3 puanı kaptı.