Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Darmstadt 98 Leipzig İddaa Tahmini 21.10.2023

21 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Darmstadt 98 ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2.

Böllenfalltor Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Darmstdt 98 galibiyetine 6.36, beraberliğe 4.94, Leipzig galibiyetine ise 1.47 oran belirlemiş durumda.

Darmstadt 98 Savunması Güven Vermedi

Darmstadt 98 cephesinde kabus sona erdi. Geri döndüğü Almanya Bundesliga’da ilk 5 haftanın en zayıf halkalarından biri haline gelen ev sahibi, milli araya 2 haftalık galibiyet serisiyle girdi. Torsten Lieberknecht yönetiminde ilk 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Darmstadt 98, son 2 haftada önce Werder Bremen, ardından Augsburg’a karşı galip gelmeyi başardı. Son 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran ev sahibi, uzun süredir etkili bir hücum performansı orta koyarken, son 2 haftada alınan galibiyetlere rağmen, savunma hattı henüz iyi bir sınav veremedi. 7 haftanın tamamında gol yiyen Darmstadt 98, bu hafta milli ara dönüşü Leipzig karşısına çıkacak. 7 haftada 19 gol yiyen ev sahibinin, ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergilediğini söyleyelim.

Leipzig Galibiyet Peşinde

Leipzig önce UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk mağlubiyetini aldı, ardından Almanya Bundesliga’da puan kayıplarına devam etti. Yeni sezon Süper Kupa zaferiyle merhaba diyen Marco Rose ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında aldığı Bayer Leverkusen mağlubiyetinin ardından, son 6 haftada maç kaybetmedi. 4 maçlık galibiyet serisinin ardından Bayern Münih ve Bochum ile berabere kaldılar. Lider ile arasında 5 puan fark bulunan Leipzig, kalesinde gördüğü 6 golle ligin en iyi savunma performanslarından birini sergiledi. Şampiyonlar Ligi karnesini incelediğimizde ise konuk ekibi ilk hafta Young Boys deplasmanında kazanıp, iç sahada Manchester City’e karşı kaybettiğini görüyoruz. İki kulvarda birden son haftalarda artan puan kayıplarına rağmen zirve yarışının içerisinde kalmayı başaran Leaipzig, bu hafta Darmstadt 98 deplasmanında galibiyet arayacak.

Darmstadt 98 – Leipzig Maç Bilgileri

Darmstadt 98 – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Böllenfalltor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig takımında Willi Orban ve El Chadaille Bitshiabu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Marcel Schuhen, Fabian Holland, Matej Maglica, Matthias Bader, Tim Skarke, Klaus Gjsula, Tobias Kempe, Marvin Mehlem, Fabian Nürnberger, Luca Pfeiffer.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xavi Simons, Emil Forsberg, Kevin Kampl, Xaver Schlager, Yussuf Poulsen, Lois Openda,Timo Werner.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 6 hafta mağlubiyete yer vermeyen Leipzig, üst üste 2 beraberlikle 4 puan kaybetti ve zirve yarışından uzak kaldı. Yarışın içerisinde kalmak isteyen Leipzig, bu hafta Darmstadt 98 karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.28

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig deplasmanda zorlanmadan kazandı. Konuk ekip ligin yeni temsilcilerinden Darmstadt 98’e karşı 3 golle üstünlük kurarken, kalesinde ise sadece 1 gole geçit verdi. Kazananları tebrik ederiz.