İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Lazio Maç Tahmini 21.10.2023

21 Ekim Cumartesi akşamı S Sport Plus, S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Lazio karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak.

Mapei Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Hovarda, Sassuolo galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.70, Lazio galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda.

Sassuolo Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nin 8. haftasında Sassuolo’nun yıldızı Domenico Berardi gollerine devam ederken, ev sahibinde puan kaybına engel olamadı. Lecce deplasmanında devre arasına 1-0’lık üstünlükle giren Sassuolo, üstünlüğünü koruyamadı ve milli araya 1-1’lik beraberlikle girdi. Monza mağlubiyetinin ardından puan kayıplarına devam eden, Alessio Dionisi’nin ekibi ilk 8 haftalık fikstürün 5’inde puan kaybetti. 10 puanla ligin 12. sırasında kendisine yer bulan Sassuolo, sadece Hellas Verona, Juventus ve İnter’i mağlup etmeyi başardı. Maç kazanmakta zorlanan ev sahibi, milli ara dönüşü sahasında Lazio’yu konuk edecek. Alt sıralardan kurtulmak için galibiyete ihtiyacı olan Sassuolo, galibiyet adına güven vermekten uzakta.

Lazio Yükselişe Geçti

Lazio gol düellosundan 3 puanla çıkmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona etkisiz bir başlangıç yapan Maurizio Sarri’nin öğrencileri, hem son haftalarda ligde etkili olmaya başladı hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nden iyi sonuçlarla döndü. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftadan sadece 4 puan çıkarabilen Lazio, son 3 haftalık fikstürü ise 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Milli ara öncesi Atalanta’ya karşı iç sahada alınan 3-2’lik galibiyet, moralleri yerine getirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Atletico Madrid ile iç sahada berabere kalıp, Celtic’i deplasmanda mağlup ettiler. Üst üste galibiyetlerle moral bulan konuk ekip, kazanmaya milli ara dönüşünde devam etmek istiyor. Haftalara ilerledikçe aradığı performans grafiğini yakalayan Lazio, bu hafta Sassuolo deplasmanına konuk olacak.

Sassuolo – Lazio Maç Bilgileri

Sassuolo – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo’da Agustin Alvarez’in sakatlığı devam ediyor. Lazio’da ise Mattia Zaccagni’nin sakatlığı bulunuyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Matheus Henrique, Martin Erlic, Matías Viña, Nedim Bajrami, Daniel Boloca, Matheus, Pedro Obiang, Ruan, Andrea Pinamonti.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Nicolo Casale, Alessio Romagnoli, Matteo Guendouzi, Taty Castellano, Adam Marusic, Nicolo Rovella, Luis Alberto, Felipe Anderson, Adam Marusic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında yükselişe geçen, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 2 haftada oldukça iyi bir performans sergileyen Lazio, milli ara dönüşü Sassuolo deplasmanında galibiyet arayacak. Zor günlerden çıkmayı başaran Lazio, deplasmanda kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.17

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio deplasmandan rahat bir galibiyet aldı. Konuk ekip Sassuolo karşısında Luis Alberto ve Felipe Anderson’un golleriyle kazanırken, 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.