İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Napoli Maç Tahmini 21.10.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 9. hafta heyecanı 21 Ekim Cumartesi günü devam ederken, Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak olan mücadelede, Hellas Verona ile Napoli karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Rexbet, Hellas Verona galibiyetine 5.30, beraberliğe 4.10, Napoli galibiyetine ise 1.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.86, 2.5 Alt 1.94 oran kazandırıyor.

Hellas Verona Galibiyeti Unuttu

Marco Baroni önderliğinde sezonun en iyi ilk 2 hafta performansından birini sergileyen Hellas Verona, Empoli ve Roma karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle, sezona iddialı bir giriş yaptı. 3. haftayla birlikte ev sahibinde düşüş başlarken, Hellas Verona son 6 haftanın tamamında puan kaybetti. Geçen sezon küme düşmekten zor kurtulan ev sahibi, yeniden zor günler geçirmeye başladı. Milli ara öncesinde konuk olduğu Frosinone deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen Hellas Verona, son 6 haftada 4. mağlubiyetini yaşadı. Küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 4’e kadar inen Baroni’nin öğrencileri, milli ara dönüşü Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli’yi sahasında ağırlayacak.

Napoli’de Moraller Bozuk

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu olarak UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine Braga deplasmanında 3 puanla başlayan Napoli, ilk mağlubiyetini Real Madrid’e karşı iç sahada yaşadı ve mücadele 3-2’lik yenilgiyle sona erdi. Şampiyonlar Ligi mağlubiyetiyle İtalya Serie A Ligi’ne moralsiz dönen Rudi Garcia’nın öğrencileri, 4 maçlık yenilmezlik serisini ise iç sahada Fiorentina’ya karşı 3-1’lik skorla kaybetti. İki kulvarda birden gelen üst üste mağlubiyetlerle, konuk ekibin milli araya son derece moralsiz girdiğini söyleyelim. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftayı 4 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan ve 14 puanla yoluna devam eden Napoli’nin, lider ile arasında 7 puan fark bulunuyor. Galibiyetlerine geri dönmek isteyen Napoli, milli ara dönüşünde Hellas Verona deplasmanına konuk olacak. Yoğun fikstürde dinlenme fırsatı bulan konuk ekibin, lige etkili bir geri dönüş yapacağını düşünüyoruz.

Hellas Verona – Napoli Maç Bilgileri

Hellas Verona – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Josh Doig’in sakatlığı devam ediyor. Napoli’de ise Andre Zambo Anguissa’nın sakatlığı devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Bruno Amione, Pawel Dawidowicz, Giangiacomo Magnani, Tomas Suslov, Filippo Terracciano, Ondrej Duda, Darko Lazovic, Michael Folorunsho, Juan Manuel Cruz, Cyril Ngonge.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Mathias Olivera, Natan Bernardo de Souza, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Matteo Politano, Jesper Lindstrom, Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Simeone.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 4 hafta sonra mağlubiyet yaşayan, Şampiyonlar Ligi’nin ise 2. haftasında eli boş dönen Napoli, galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Konuk ekibin milli arada toparlandığını ve İtalya Serie A Ligi’ne galibiyetle döneceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli deplasmandan 3 puanla dönüyor. Maç boyunca Hellas Verona’ya karşı hem oyun hem de skor üstünlüğü kurmayı başaran Napoli, milli arayla birlikte toparlamayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.