sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 21.10.2023

Fransa Ligue 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga’da 21 Ekim Cumartesi akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Nice  Marsilya: MS 1, 2.12 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de yoluna namağlup devam eden Nice, 21 Ekim Cumartesi akşamı sahasında Marsilya’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak zorlu mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Nice, Fransa Ligue 1’de tarihi bir sezon başlangıcına imza attı. Başarının mimarı Türkiye kariyeriyle yakından tanıdığımız genç teknik adam Francesco Farioli oldu. 8 haftalık fikstürde ev sahibini mağlup edebilen bir takım çıkmadı. 4 galibiyet, 4 beraberlikle 16 puan toplamayı başaran Nice, Monaco ile birlikte haftalardır liderlik savaşı veriyor. 2 hafta önce Brest karşısına lider olarak çıkan ev sahibi, golsüz beraberlikle namağlup yoluna devam etmeyi başarırken, zirvedeki yerini ise Monaco’ya kaptırdı. Son hafta ise deplasmanda Metz’e karşı 1-0’lık galibiyet aldılar ve zirve takibine kayıpsız devam ettiler. Ligin en iyi savunma performansını sergileyen Nice, 8 maç sonunda kalesinde sadece 4 gole izin verdi. Milli ara dönüşünde Marsilya karşısına çıkacak olan Nice, zirve takibine kayıpsız devam etmek istiyor. Marsilya, Gennaro Gattuso yönetiminde ilk galibiyetini aldı. Yeni sezona Marcelino yönetiminde merhaba diyen konuk ekip, iki kulvarda birden alınan kötü sonuçların ardından, teknik adam değişikliğine gitti. 2 hafta önce göreve Gattuso’yu getiren Marsilya, milli ara öncesi Le Havre’ye karşı iç sahada 3-0’lık üstünlük kurmayı başardı ve kötü gidişata dur dedi. PSG ve Monaco mağlubiyetleriyle düşüşe geçen konuk ekip, Le Havre karşısında kazanarak, yeniden zirve yarışına tutundu.  8 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan ve 12 puan toplamayı başaran Marsilya, ligin 6. sırasında yer alıyor. Son maçta hem iyi savunma hem de hücum performansıyla dikkat çeken Gattuso’nun öğrencileri, ligin namağlup takımlarından Nice’a deplasmanda konuk olacak. Deplasmanda kazanarak zirve yarışının içerisinde iddialı hale gelmek istiyorlar. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 8 haftayı namağlup bir şekilde geride bırakan Nice, harika sezon başlangıcıyla dikkat çekti. Milli araya galibiyetle giren ev sahibi, milli ara dönüşünde kazanmaya devam edecek ve zor günler geçiren Marsilya karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Hellas Verona  Napoli: MS 2, 1.45 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ;İtalya Serie A Ligi’nde 9. hafta heyecanı 21 Ekim Cumartesi günü devam ederken, Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak olan mücadelede, Hellas Verona ile Napoli karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Marco Baroni önderliğinde sezonun en iyi ilk 2 hafta performansından birini sergileyen Hellas Verona, Empoli ve Roma karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle, sezona iddialı bir giriş yaptı. 3. haftayla birlikte ev sahibinde düşüş başlarken, Hellas Verona son 6 haftanın tamamında puan kaybetti. Geçen sezon küme düşmekten zor kurtulan ev sahibi, yeniden zor günler geçirmeye başladı. Milli ara öncesinde konuk olduğu Frosinone deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen Hellas Verona, son 6 haftada 4. mağlubiyetini yaşadı. Küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 4’e kadar inen Baroni’nin öğrencileri, milli ara dönüşü Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli’yi sahasında ağırlayacak. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu olarak UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine Braga deplasmanında 3 puanla başlayan Napoli, ilk mağlubiyetini Real Madrid’e karşı iç sahada yaşadı ve mücadele 3-2’lik yenilgiyle sona erdi. Şampiyonlar Ligi mağlubiyetiyle İtalya Serie A Ligi’ne moralsiz dönen Rudi Garcia’nın öğrencileri, 4 maçlık yenilmezlik serisini ise iç sahada Fiorentina’ya karşı 3-1’lik skorla kaybetti. İki kulvarda birden gelen üst üste mağlubiyetlerle, konuk ekibin milli araya son derece moralsiz girdiğini söyleyelim. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftayı 4 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan ve 14 puanla yoluna devam eden Napoli’nin, lider ile arasında 7 puan fark bulunuyor. Galibiyetlerine geri dönmek isteyen Napoli, milli ara dönüşünde Hellas Verona deplasmanına konuk olacak. Yoğun fikstürde dinlenme fırsatı bulan konuk ekibin, lige etkili bir geri dönüş yapacağını düşünüyoruz. İtalya Serie A Ligi’nde 4 hafta sonra mağlubiyet yaşayan, Şampiyonlar Ligi’nin ise 2. haftasında eli boş dönen Napoli, galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Konuk ekibin milli arada toparlandığını ve İtalya Serie A Ligi’ne galibiyetle döneceğini düşünüyoruz.

Darmstadt 98  Leipzig: MS 2, 1.28 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; 21 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Darmstadt 98 ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2. Darmstadt 98 cephesinde kabus sona erdi. Geri döndüğü Almanya Bundesliga’da ilk 5 haftanın en zayıf halkalarından biri haline gelen ev sahibi, milli araya 2 haftalık galibiyet serisiyle girdi. Torsten Lieberknecht yönetiminde ilk 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Darmstadt 98, son 2 haftada önce Werder Bremen, ardından Augsburg’a karşı galip gelmeyi başardı. Son 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran ev sahibi, uzun süredir etkili bir hücum performansı orta koyarken, son 2 haftada alınan galibiyetlere rağmen, savunma hattı henüz iyi bir sınav veremedi. 7 haftanın tamamında gol yiyen Darmstadt 98, bu hafta milli ara dönüşü Leipzig karşısına çıkacak. 7 haftada 19 gol yiyen ev sahibinin, ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergilediğini söyleyelim. Leipzig önce UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk mağlubiyetini aldı, ardından Almanya Bundesliga’da puan kayıplarına devam etti. Yeni sezon Süper Kupa zaferiyle merhaba diyen Marco Rose ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında aldığı Bayer Leverkusen mağlubiyetinin ardından, son 6 haftada maç kaybetmedi. 4 maçlık galibiyet serisinin ardından Bayern Münih ve Bochum ile berabere kaldılar. Lider ile arasında 5 puan fark bulunan Leipzig, kalesinde gördüğü 6 golle ligin en iyi savunma performanslarından birini sergiledi. Şampiyonlar Ligi karnesini incelediğimizde ise konuk ekibi ilk hafta Young Boys deplasmanında kazanıp, iç sahada Manchester City’e karşı kaybettiğini görüyoruz. İki kulvarda birden son haftalarda artan puan kayıplarına rağmen zirve yarışının içerisinde kalmayı başaran Leaipzig, bu hafta Darmstadt 98 deplasmanında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da son 6 hafta mağlubiyete yer vermeyen Leipzig, üst üste 2 beraberlikle 4 puan kaybetti ve zirve yarışından uzak kaldı. Yarışın içerisinde kalmak isteyen Leipzig, bu hafta Darmstadt 98 karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.93

Bets10 Bahis Oranı: 5.94