sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.10.2023

İddaa fikstüründe 21 Ekim Cumartesi akşamı bizleri bekleyen 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Galatasaray  Beşiktaş: MS 1, 1.44 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Galatasaray evinde Beşiktaş’ı konuk ediyor. Türkiye Trendyol Süper Lig’de 21 Ekim Cumartesi akşamı sahne alacak olan derbi mücadelesi, Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor. beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak dev maçın hakemi Halil Umut Meler. Türkiye Süper Lig’de yıldızlarıyla kazanmaya devam eden Galatasaray, galibiyetlerini UEFA Şampiyonlar Ligi’ne taşıdı. Son şampiyon olarak Okan Buruk yönetiminde sezona giriş yapan Galatasaray, yeni yıldızlarıyla ilk 8 haftayı 7 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Sadece ilk hafta Kayserispor deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Sarı Kırmızılılar, son 7 maçının tamamını kazanarak, zirve takibini bırakmadı. Süper Lig galibiyetlerinin yanı sıra, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 için dev bir adım attılar. İlk hafta iç sahada konuk ettikleri Kopenhag karşısında 2-0 geriden gelerek, 2-2’lik beraberlikle 1 puanı aldılar. En zorlu deplasman sınavlarından birini Manchester United karşısında veren Galatasaray, 3-2’lik galibiyetle gruptan çıkma şansını arttırdı. İki kulvarda birden yıldızlarıyla harika bir performans gösteren Galatasaray, milli ara dönüşünde Beşiktaş derbisine odaklandı. Ezeli rakibine iç sahada 6 maçtır kaybetmeyen Galatasaray, seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor. Beşiktaş adına tüm olumsuz havayı değiştirme fırsatı. Türkiye Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde zor günler geçiren Siyah Beyazlılar, derbiyi kazanarak moral bulmak ve şampiyonluk yarışında ben de varım demek istiyor. Ligde ilk 7 haftalık fikstürün 3’ünde puan kaybı yaşayan, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 2 haftadan 1 puan çıkarabilen Siyah Beyazlılarda, Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Konferans Ligi’nde Lugano’ya karşı iç sahada 2-0 önde giden maçta alınan 3-2’lik mağlubiyetle, teknik adam görevine daha fazla devam edemedi. Geçici olarak Burak Yılmaz ile yola devam eden konuk ekip, milli ara öncesinde İstanbulspor’a karşı iç sahada 2-0’lık galibiyet aldı. Lider ile arasında 8 puan fark bulunan Beşiktaş cephesinde, tribünlerden yükselen protestolar, alınan kongre kararı ile birlikte moraller tamamen bozuldu. Yarışta kalabilmek için 6 maçtır deplasmanda mağlup edemedikleri Galatasaray karşısında 3 puana ihtiyaçları var. Türkiye Süper Ligi’nin son şampiyonu Galatasaray, iki kulvarda birden sezona etkili bir giriş yaptı. Hem Süper Lig hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olan Sarı Kırmızılılar, zor günler geçiren ezeli rakibi Beşiktaş karşısında kazanarak, ligde galibiyet serisini 8 maça çıkartacak ve zirve takibini bırakmayacaktır.

PSG  Strasbourg: H1, 1.44 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 21 Ekim Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1’in 9. hafta mücadelesinde, PSG ile Strasbourg kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 18:00’de başlayan mücadeleyi, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, yeni sezonda zirve takibini sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi’nden hayal kırıklığıyla dönen Luis Enrique’nin öğrencileri, Newcastle United deplasmanından aldığı 4-1’lik mağlubiyeti, ligde Rennes’i deplasmanda 3-1 mağlup ederek, telafi etmeye çalıştı. Devler sahnesine 2-0’lık Dortmund galibiyetiyle başlayan PSG, İngiltere deplasmanında son derece etkisiz bir oyun sergiledi. Fransa Ligue 1’de ise ilk 8 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 15 puanla 3. sırada yer alıyor.  Lider ile arasında sadece 2 puan fark bulunan PSG, son 3 hafta ligde mağlubiyete yer vermedi. Yeni sezonda göreve Enrique’yi getiren, hücum hattını ise Mbappe dışında tamamen yenileyen ev sahibi, henüz iki kulvarda birden aradığı başarıyı tam anlamıyla bulamazken, milli ara dönüşünde Fransa Ligue 1’de liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Fransa Ligue 1’in 8. haftası sahasında Nantes’i konuk eden Strasbourg, 2-1’lik skorla üst üste 2. iç saha mağlubiyetini yaşadı. Patrick Vieira ve öğrencileri, milli ara öncesi Fransa Ligue 1’de üst üste 2 iç saha maçına çıkarken, hem Lens hem de Nantes karşısında üst üste mağlubiyetler yaşadı. Araya moralsiz giren konuk ekip, ilk 8 hafta sonunda ise 4. mağlubiyetini yaşadı. Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmaya çalışan ve bu doğrultuda önemli bir bütçe ayıran Strasbourg, yeni transferlerinden henüz istediği verimi alamadı diyebiliriz. 10 puanla yoluna 11. sırada devam eden konuk ekip, 8 maç sonunda kalesini 11 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 8 kez havalandırabildi. PSG karşısında 12 maçtır kazanamayan konuk ekip, milli ara dönüşünde bu kötü seriye son vermek ve toparlanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de 3 maçtır mağlubiyete yer vermeyen, son haftada ise Rennes’e karşı harika bir galibiyete imza atan PSG, zirve takibine tam gaz devam ediyor. Gözünü liderlik koltuğuna diken PSG, zor günler geçiren Strasbourg karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Torino – İnter: MS 2, 1.56 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde zirvenin en yakın takipçisi İnter, 21 Ekim Cumartesi akşamı 14. sıradaki Torino’ya deplasmanda konuk olacak. Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında düşüş geçen Torino, alt sıralardan kurtulamadı. Milli ara öncesi son 4 haftalık fikstürü tamamına puan kaybı yaşayan Ivan Juric’in öğrencileri, ilk 8 haftadan ise sadece 2 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Torino, bu sezon henüz iç sahada mağlubiyet yaşamadı. Dış saha karnesiyle sınıfta kalan ev sahibi, iç sahada ise kolay lokma olmadığını gösterdi. Son 4 haftada iç sahada Roma ve Hellas Verona ile berabere kalan Torino, deplasmanda ise Juventus ve Lazio’ya karşı kaybetti. 9 puanla 14. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, 4 maçlık galibiyet hasretiyle ligin en formda takımlarından İnter’i sahasında konuk edecek. Adım adım düşme hattına yaklaşan ev sahibi, kötü gidişata son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya kadar lider gelmeyi başaran İnter, Bologna beraberliğiyle liderlik koltuğunu ezeli rakibi Milan’ın ellerine teslim etti. Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’yı mağlup ederek lige dönen İnter, ilk 13 dakikada 2-0’lık üstünlük yakaladığı Bologna karşısında üstünlüğünü koruyamadı. İlk 8 haftada sadece Sassuolo ve Bologna’ya karşı puan kaybı yaşayan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, geri kalan 6 haftanın tamamında galip çıkmayı başardı. 21 gole imza atıp, kalesinde ise sadece 5 gole geçit veren İnter, liderlik koltuğunun 2 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Şampiyonlar Ligi dönüşlerinde puan kayıplarından kurtulamayan konuk ekip, milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. Son haftalarda ligde artan puan kayıplarına rağmen, sezon genelinde harika bir performans sergileyen İnter, 8 maçtır Torino’ya galibiyet şansı vermiyor. İtalya Serie A Ligi’nde haftalar sonra liderlik koltuğundaki yerini kaptıran İnter, zirveyi milli ara dönüşünde geri almak istiyor. Bu sezon iki kulvarda birden etkili olmayı başaran İnter, zorlu Torino deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.23

Bets10 Bahis Oranı: 89.1