Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Bayern Münih İddaa Tahmini 21.10.2023

21 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga‘nın 8. hafta mücadelesinde, Mainz 05 ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Genzobet, Mainz 05 galibiyetine 9.40, beraberliğe 6.28, Bayern Münih galibiyetine ise 1.29 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 7.65, beraberliğe 5.54, konuk ekibe ise 1.12 oran veriyor.

Mainz 05 Düşme Potasında

Almanya Bundesliga’nın 7.  haftasında Mönchengladbach deplasmanına konuk olan Mainz 05, bu sezon galibiyete ilk kez bu kadar çok yaklaşırken, bitime saniyeler kala kalesini gole kapatamadı. İlk yarıda 1-0 geriden gelerek 1-1’lik eşitliği yakalayan, ikinci yarının hemen başında ise skoru 2-1’e getiren ev sahibi, son 2 dakikalık periyotta kalesinde beraberlik golünü gördü. Bo Svensson ve öğrencileri, ilk 7 haftanın tamamında puan kaybı yaşarken, Almanya Bundesliga’nın zayıf halkaları arasında yer aldı. İlk 7 haftayı 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, kalesinde gördüğü 19 gole karşılık, rakip fileleri sadece 6 kez havalandırdı. Zor günler geçiren Mainz 05, milli ara dönüşünde Bayern Münih karşısına çıkacak. Düşme hattından kurtulmak için 3 puana ihtiyaçları var.

Bayern Münih İki Kulvarda Namağlup

Almanya Bundesliga’da zirve takibini namağlup sürdüren Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi  A Grubu’nda ise liderlik koltuğuna oturdu. Tuchel yönetiminde Almanya Bundesliga’da ilk 7 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, son olarak iç sahada Freiburg’a karşı 3-0’lık net bir galibiyet aldı. Lider ile arasında sadece 2 puan fark bulunan Bayern Münih, attığı 23 ve yediği 6 golle, lider ile birlikte en iyi hücum ve savunma performansını sergiledi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk hafta Manchester United’a karşı 2. hafta ise Kopenhag’a karşı kazandılar. Hafta içi fikstüründe Galatasaray karşısına çıkacak olan Bayern Münih, Mainz 05 deplasmanında kazanarak, Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Konuk ekip milli aradan çok formda ve moralli dönüyor.

Mainz 05 – Bayern Münih Maç Bilgileri

Mainz 05 – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde Philipp Mwene, Hanche-Olsen, Nelson Weiper, Tom Krauss ve Maxim Leitsch’in sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih takımında ise Serge Gnabry, Dayot Upamecano ve Raphael Guerreiro’nun sakatlıkları devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Edimilson Fernandes, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Tom Kraußi, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Noussair Mazraoui, Alphonso Davies, Min-Jae Kim, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Kingsley Coman.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’ya ilk 7 haftada damga vuran takımlar arasında yer alan Bayern Münih, aynı etkiyi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gösterdi. İki kulvarda birden yoluna doludizgin devam eden Bayen Münih, Mainz 05 deplasmanından rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.47

Genzobet Oranı: H2, Oran 1.67

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih deplasmanda zorlanmadan kazandı. Konuk ekip rakibine 3 golle üstünlük kurarken, kalesinde ise 1 gole izin verdi. Bayern Münih’in deplasmanda zorlanmadan kazanacağını düşünüyorduk ve yanılmadık.