Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 21.10.2023

Wolfsburg iç sahada Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. İddaa fikstüründe 21 Ekim Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesi, Türkiye saati ile 16:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Wolfsburg galibiyetine 4.29, beraberliğe 3.97, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.59, 2.5 Alt 2.43 olarak verilmiş.

Wolfsburg İç Sahada Namağlup

Almanya Bundesliga’nın 7. haftasında Stuttgart deplasmanına konuk olan Wolfsburg, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadeleden 3-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, deplasmanda üst üste 3. yenilgisini aldı. Deplasman kabusu devam eden ev sahibi, bu sezon dış sahada sadece Köln’ü mağlup etmeyi başardı. Niko Kovac ve öğrencileri, taraftarı önünde bu sezon çıktığı tüm maçları ise kazanmayı başardı. İç sahada 3’te 3 yapmayı başaran Wolfsburg, bu hafta evinde lider Bayer Leverkusen’i konuk edecek. 12 puanla kendisine ligin 7. sırasında yer bulan Wolfsburg, lider karşısında kazanarak, üst sıra takibini sürdürmek istiyor. 7 haftada rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başaran ekip, kalesinde ise 9 gole engel olamadı.

Bayer Leverkusen Liderliği Bırakmıyor

Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, milli araya ligde 3 maçlık galibiyet serisiyle girdi. İlk 7 haftanın en sürpriz performansını ortaya koyan ve liderlik ipini göğüsleyen Xabi Alonso’nun öğrencileri, ilk 3 haftada aldığı üst üste galibiyetlerin ardından Bayern Münih deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönerken, son 3 haftada Heidenheim, Mainz 05 ve Köln’ü mağlup ederek, harika performansını sürdürdü. 7 haftadan 19 puan toplamayı başaran ve rakip fileleri tam 23 kez havalandıran konuk ekip, yeni sezonda çok formda. Etkisini UEFA Avrupa Ligi’ne taşımayı başaran Bayer Leverkusen, H Grubu’nda ilk 2 haftadan galip çıkarak, liderlik koltuğuna oturdu. Xabi Alonso ve öğrencileri, hem Bundesliga hem de Avrupa Ligi performansıyla güven vermeye devam ediyor.

Wolfsburg – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Wolfsburg – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Rogerio, Lukas Nmecha, Koen Casteels ve Vaclav Cerny’in sakatlıkları devam ediyor. Bayer Leverkusen’de ise Arthur’un sakatlığı devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Ridle Baku, Maxence Lacroix, Joakim Maehle, Cedric Zesiger, Jonas Older Wind, Lovro Majer, Mattias Svanberg, Yannick Gerhardt, Tiago Tomas, Maxi Arnold.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Kossonou Odilon, Fayçal Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Jonathan Tah, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Exequiel Palacios, Victor Okoh Boniface.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 7 haftaya damga vuran, galibiyetlerine aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi’dne devam eden Bayer Leverkusen, milli araya kadar harika bir performans sergiledi. Konuk ekibin ardadan da galibiyetle döneceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen deplasmanda Jeremie Frimpong ve Alex Grimaldo’nun golleriyle kazanırken, Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Kazananları tebrik ederiz.