Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Eintracht Frankfurt Maç Tahmini 21.10.2023

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından 21 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffenheim ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek.

Betelli, Hoffenheim galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.71, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 3.37 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Hoffenheim Kazanmaya Devam Etti

Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da kazanmaya devam ediyor. İç sahada Dortmund’a karşı alınan 3-1’lik mağlubiyetle birlikte, ligde 4 maçtır sürdürdüğü galibiyet serisini kaybeden Hoffenheim, son hafta Werder Bremen deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Milli araya moralli giren Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, 7 haftalık fikstürü 5 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Sadece iç sahada Freiburg ve Dortmund’a karşı mağlup olan ev sahibi, 7 haftanın tamamında rakip fileleri havalandırmayı başardı. Toplamda 16 golü bulunan Hoffenheim, kalesinde ise 11 gole engel olamadı. Bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan ev sahibinin, 7 maçının 6’sında 2.5 gol barajı aşıldı.

Eintracht Frankfurt Araya Moralli Girdi

Almanya Bundesliga’da 7. hafta geride kalırken, Eintracht Frankfurt yeni teknik adamıyla ilk 7 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 1 mağlubiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. Dino Toppmöller yönetiminde maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan konuk ekip, milli araya 10 puanla 8. sırada girdi. Yeni sezonun ilk mağlubiyetini Wolfsburg deplasmanında yaşayan Frankfurt, 10 kişi kaldığı mücadeleden 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Milli ara öncesi iç sahada Heidenheim’ı konuk eden ekip, 2-0’lık galibiyetle güven tazeledi. Bu sezon sadece ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Heidenheim ve Darmstadt 98’e karşı galip gelmeyi başaran Frankfurt, bu kötü gidişata son vermek istiyor.

Hoffenheim – Frankfurt Maç Bilgileri

Hoffenheim – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim cephesinde Ozan Kabak, Dennis Geiger, Marco John, Nsoki ve Kramaric’in sakatlıkları devam ediyor. Frankfurt’da ise Sebastian Rode ve Kristijan Jakic’in sakatlıkları devam ediyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, John Brooks, Anton Stach, Grischa Prömel, Kevin Vogt, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Robert Skov, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Robin Koch, Lucas Melo, William Pacho, Ellyes Skhiri, Mario Götze, Fares Chaïbi, Eric Dina, Aurelio Buta, Omar Marmoush, Hugo Larsson.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da galibiyetlerine devam etmek isteyen Hoffenheim ve Frankfurt, milli araya kazanarak girdi. İki takımda lige moralli dönerken, zorlu 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, iki takımda beklediğimiz hücum etkisini gösterdi. Frankfurt deplasmanda 3 golle kazanırken, evinde fileleri 1 kez havalandıran Hoffenheim ise mağlubiyetten kurtulamadı.