İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Almeria İddaa Tahmini 22.10.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Girona evinde, Almeria karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 17.15’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

GironaAlmeria arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Girona kazanır 1.55, beraberlik 4.40, Almeria kazanır ise 5.75 olarak açıklanmış.

Girona Deplasmanda Kazandı 

Girona’da moraller yerinde.  Milli maç arasından önceki hafta sonu Cadiz deplasmanına konuk olan Girona sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Aleix Garcia’nın attığı golle 3 puan almayı başaran Michel’in öğrencileri lider Real Madrid’in takibini devam ettiriyor. Bu sezon La Liga’da 9 hafta geride kaldı ve Girona’nın sadece 1 mağlubiyeti var. O mağlubiyeti de lider Real Madrid karşısında aldılar. 22 puanı bulunan Girona bu hafta sonu iç sahada Almeria’yı konuk edecek Maçın net favorisi olarak gösterilen Girona’da Toni Villa, Ricard Artero ve Jhon Solis’in sakatlığı devam ediyor. 

Almeria 9 Maçtır Kazanamıyor 

Almeria’nın La Liga’da galibiyet hasreti devam ediyor. Milli maç arasından önceki hata Athletic Bilbao’ya konuk olan Almeria karşılaşmadan puansız ayrıldı. San Mames Barria’da konuk oldukları rakibine 3-0 kaybettiler. La Liga’da bu sezon galibiyeti bulunmayan tek takım konumunda yer alan Almeria’nın 9 hafta sonunda sadece 3 beraberliği bulunuyor. Topladıkları 3 puan ile son sıradalar. Bu hafta sonu ise Montilivi’de konuk olacakları Girona karşısında da işleri zor olacak. Maç öncesinde Almeria’da golcü Luis Suarez, Martin Svidersky ve Marc Pubilll sakat olan isimler. 

Girona – Almeria Maç Bilgileri

Girona – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Toni Villa, Ricard Artero ve Jhon Solis’in sakatlığı devam ediyor. Almeria’da golcü Luis Suarez, Martin Svidersky ve Marc Pubilll sakat olan isimler. 

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Yangel Herrera, Viktor Tsygankov, Savio, Christian Stuani

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Diego Marino, Alejandro Pozo, Lucas Robertone, Chumi, Sergio Akieme, Largie Ramazani, Edgar Gonzalez, Samuel Costa, Adrian Embarba, Lazaro, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Almeria’da işler yolunda gitmiyor. La Liga’da milli araya da puan kaybederek giren Almeria, Athletic Bilbao deplasmanında 3-0 kaybetti. Üst üste 9 maçtır kazanamıyorlar ve ligin son saırasındalar. Girona ise zirve takibinide. Milli maç arasından önceki hafta Cadiz deplasmanında tek golle kazanarak Real Madrid yenilgisini unutturdular. Bu hafta Montilivi’de konuk edecekleri Alemrai karşısında da favoriler. Michel’in ekibi evinde kazanır ve haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona 2-0 geriye düştüğü maçı farklı kazandı. Montilivi’de rakibini 5-2 mağlup ettiler.