İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Alaves İddaa Tahmini 22.10.2023

İspanya La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamayan Alaves deplasmanda, Villarreal’in konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Villarreal ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Villarreal kazanır 1.72, beraberlik 3.95, Alaves kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış.  

Villarreal Alt Sıralarda 

Villarreal milli maç arasından önceki hafta sonu şok bir yenilgi yaşadı. La Ceramica’da konuk ettikleri Las Palmas karşısında sahadan puansız ayrıldılar. Rakibine 2-1 mağlup olan Pacheta’nın ekibinde moraller bozuk. La Liga’da bu sezon 9 hafta geride kaldı ve Villarreal’in sadece 2 galibiyeti var. Düşme hattının 2 puan üzerindeler. Kötü bir sezon geçiriyorlar ve Pacheta yönetiminde de gidişat pek iyi değil. Bu hafta sonu Alaves’i konuk edecek olan Villarreal’de Alex Baena kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Alaves 5 Maçtır Kazanamıyor

Alaves La Liga’da düşme hattından kurtulma çabası veriyor ama son haftalarda oldukça kötü sonuçlar alıyorlar. Milli maç arasından önceki hafta sonu Mendizorrotza’da Real Betis’i konuk eden Alaves karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Real Betis’e nazaran pozisyon anlamında daha üretken oldular ama yine galibiyet gelmedi. La Liga’da üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Alaves düşme hattına oldukça yakın. 18. Sıradaki Celta Vigo’nun sadece 2 puan üzerinde yer alıyorlar. Bu hafta sonu ise La Ceramica’da Villarreal’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Alaves’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Villarreal – Alaves Maç Bilgileri

Villarreal – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Alex Baena kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Aleksandar Sedlar, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Villarreal’de galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettikleri Las Palmas’a 2-1 kaybettiler. Deplasmanda golü dahi bulunmayan Las Palmas’a 2-1 kaybetmeleri son derece düşündürücü. Alaves’de La Liga’da galibiyet hasreti yaşıyor. Milli maç arasından önceki hafta Real Betis ile 1-1 berabere kaldılar ama galibiyet hasretleri 5 maça çıktı. Villarreal maçın favorisi. Pacheta’nın ekibinin artık kazanması şart. Villarreal kazanır ve haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal yine puan kaybetti. La Ceramica’da konuk ettikleri Alaves ile 1-1 berabere kaldılar.